Albert Heijn - Folder van 04.12.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 44

Hier is pagina 44 van 68 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.12.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NW
(,
7
=»:
NAGERECHTEN
à
br
14
e
allerhande
>
Dar
Trc
>
pd fruit en meringue
© 250 g doosjevol blauwe bes- Een
T1"
EE
(diepvries
a
© 4 el krist
er
pr
ri
® 6 kandijkoeken ® En
m verse
2
F
wi
slagroom e 12 merin
2.
u
an de QR-cof
vanille- en Ee an Erlen
nzeteenvoudi
200 ml vanillevla e 6 glazen à 250 ml
de ingrediënten
© staaf
A
van dit gerecht op
Pre
1 Breng 100 g fruit met 2 el suiker in een
hi
ET
steelpan aan de kook. Zet het vuur laagen
N
laat 5 min. zachtjes koken. Zet het vuur uit
LA
4
D €
NP
Ee
en laat iets afk
le
2 Verkruimel de koeken grof. Verdeel
Tir
Ap
de helft over de glazen en druk aan.
-
u
we,
Pureer de rest van het fruit met de
cs
1
#
|
$
staafmixer tot een gladde puree. Klop de
\
ih
slagroom met de rest van de
if
ud
à
Al
Fr
een mixer stijf. Schep de nn erdoor.
&
Verkruimel
meringuekransj
=
EE me
Û
Fr
5
I
4 Ver
el achtereenvol
ns hef
van
Pi
\
de fruitroom, de vla,
et mel ne
Fk,
u
ei
air
4!
|
pl
het gekookte fruit, de rest v:
Pi
fl
u
rik
en en de rest van dE Traer
over
az!
ruik de res
\
x
KEN
à
Feuer = als garnerin
ar
|
|
N
|A
CH
Ee
2.
BEVAT p.p. 365 kcal : 3 g eiwit. 20 g vet,
waarvan 13 g verz. - 42 g koolhydraten
AS
Là
Br
re
If
nr
waarvan 35 g suikers : 0.3 g
Es
Me
Hi
A
ii
le
+
2 gvezels- Prijs p.p. € 0.8
iR
|
PA
|
|
Ë
5
Ne €
&;
if
=
am
=
sg
A
hi
Ar
Lekker voor bij de koffie en als dessert.
jé
u.
AH Excellent Meringue-kransjes, 120 g
32
(He
nn
7
ES
er
Te
EL
1
Fu voor
rn,
mn ne
de deii ne van de
Te
lekkerste en ren
epten
LE
1kli
pjeli
di
32 cm in de kleur g
EE
Goud onderbord per stuk
nr
Teen
Ta
er
a
Lu
LE
de
ijs
BER
LE
HSE
a