Blokker - Folder van 13.05.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 100 pagina's van de Blokker folder, geldig van 13.05.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ee”

t

a.

KOKEN & TAFELEN

h “mm

Gourm:

jerecht

t

Biefrolletjes met

ut

gegratineerde champignon

x

VOOR 4 PERSONEN CA. 15 MINUTEN

=S

Ingrediënten « 1 kleine courgette « 1 kleine

SN

winterwortel

2lente-/bosuitjes « 4 rosbieflapjes &

A

»

la minute (dunne plakjes) « 2 eetl. tomatentapenade

\\

olijfolie 125 g kastanjechampignons (schoonge-

ze

veegd en in plakjes) « 100 g gorgonzola, in stukjes

S

R>

sf

Bereiden

RE

Snijd de courgette, winterwortel en bosui

in lange dunne reepjes die in de gourmet-

7

pannetjes passen. Giet in een vergiet of

SE

Zu

zeef kokend water over de groenten en laat

uitlekken.

Bestrijk de rosbiefplakjes met de tapenade.

Leg bundeltjes van de groenten op de plak-

jes, wikkel de rosbief eromheen en steek vast

Knoflooksaus

À

akplaa!

jerecht

met prikkers. Bestrooi met zout en peper.

met sinaasappel

Meng sap en rasp van 1 sinaasappel

Pittige peterselieolie

Verhit in de pannetjes een scheutje olijfo li

Bak de biefrolletjes rondom bruin en bak de

met 3 fijngehakte teentjes knoflook,

voor de bakplaat

2 eetlepels olijfolie, 200 ml yoghurtma-

kastanjechampignons in de andere pan-

yonaise, 125 ml zure room, 4 eetlepels

Ingrediënten

groot Spaans pepertje

netjes. Verdeel gorgonzola erover en laat

tomatenketchup en peper.

7g verse platte peterselie « 5 el olie

deze smelten onder de gourmetgrill.

2 teentjes knoflook

Groene kruidensaus

Pureer met een staafmixer 1 rode

Bereiden

peper, zonder zaadjes, 2 teentjes knof-

Halveer de Spaanse peper over de

A

look, 1 eetlepel korianderblaadjes en

#

lengte en verwijder het steeltje, de zaad-

muntblaadjes, 2 eetlepels platte peter-

lijsten en pitjes. Snijd de peper in zo klein

3

selie, 2 fheelepels gedroogde oregano,

mogelijke blokjes.

Zeetlepels rodewijnazijn of

oensap

en 4 eetlepels mayonaise.

Hak de peterselie fijn. Schenk de olie

in een kom en voeg de fijn gesneden

Ze

Mierikswortelsaus

Spaanse peper en peterselie toe.

met dille

|

Maak het teentje knoflook schoon. Pers

Meng 2 eetlepels geraspte mi

iks-

de knoflook fijn, voeg toe aan de olie. Een

3

wortel met 1 eetlepel citroensap, 150 ml

paar keer goed doorroeren. Laat het

15 min. staan zodat de smaken mooi

Yoghurt, 200 ml crême fraîche (light)

en Teetlepel gehakte dille, 1 eetlepel

in de olie trekken.

is

gehakte bieslook of lente-/bos:

Verhit de olie op de bakplaat en bak hier

zout en peper.

in de vis of gamba's en de groenten.

ne

Sprenkelna het grillen een paar druppels

limoensap over het gerecht en wat ge-

roosterd sesamzaad.



À

Blokker

8

N

Gourmetstel

7 à à Ane

Naast groente, champignons en vlees zijn ook de pannenkoekjes altijd

favoriet bij het gourmetten. De bakplaat van dit gourmetstel heeft een



geïntegreerd gedeelte voor crêpes en pannenkoeken. Wedden dat

niet alleen de jongste tafelgenoten het water in de mond loopt?

id

==

Blokker gourmet BL-26204 8 personen

bakopperviak 43x30 cm e €24.99

manner

N=:

EE

ge

N

N

4

a