Blokker - Folder van 13.05.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 100 pagina's van de Blokker folder, geldig van 13.05.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ee”
t
a.
KOKEN & TAFELEN
h “mm
Gourm:
jerecht
t
Biefrolletjes met
ut
gegratineerde champignon
x
VOOR 4 PERSONEN CA. 15 MINUTEN
=S
Ingrediënten « 1 kleine courgette « 1 kleine
SN
winterwortel
2lente-/bosuitjes « 4 rosbieflapjes &
A
»
la minute (dunne plakjes) « 2 eetl. tomatentapenade
\\
olijfolie 125 g kastanjechampignons (schoonge-
ze
veegd en in plakjes) « 100 g gorgonzola, in stukjes
S
R>
sf
Bereiden
RE
Snijd de courgette, winterwortel en bosui
in lange dunne reepjes die in de gourmet-
7
pannetjes passen. Giet in een vergiet of
SE
Zu
zeef kokend water over de groenten en laat
uitlekken.
Bestrijk de rosbiefplakjes met de tapenade.
Leg bundeltjes van de groenten op de plak-
jes, wikkel de rosbief eromheen en steek vast
Knoflooksaus
À
akplaa!
jerecht
met prikkers. Bestrooi met zout en peper.
met sinaasappel
Meng sap en rasp van 1 sinaasappel
Pittige peterselieolie
Verhit in de pannetjes een scheutje olijfo li
Bak de biefrolletjes rondom bruin en bak de
met 3 fijngehakte teentjes knoflook,
voor de bakplaat
2 eetlepels olijfolie, 200 ml yoghurtma-
kastanjechampignons in de andere pan-
yonaise, 125 ml zure room, 4 eetlepels
Ingrediënten
groot Spaans pepertje
netjes. Verdeel gorgonzola erover en laat
tomatenketchup en peper.
7g verse platte peterselie « 5 el olie
deze smelten onder de gourmetgrill.
2 teentjes knoflook
Groene kruidensaus
Pureer met een staafmixer 1 rode
Bereiden
peper, zonder zaadjes, 2 teentjes knof-
Halveer de Spaanse peper over de
A
look, 1 eetlepel korianderblaadjes en
#
lengte en verwijder het steeltje, de zaad-
muntblaadjes, 2 eetlepels platte peter-
lijsten en pitjes. Snijd de peper in zo klein
3
selie, 2 fheelepels gedroogde oregano,
mogelijke blokjes.
Zeetlepels rodewijnazijn of
oensap
en 4 eetlepels mayonaise.
Hak de peterselie fijn. Schenk de olie
in een kom en voeg de fijn gesneden
Ze
Mierikswortelsaus
Spaanse peper en peterselie toe.
met dille
|
Maak het teentje knoflook schoon. Pers
Meng 2 eetlepels geraspte mi
iks-
de knoflook fijn, voeg toe aan de olie. Een
3
wortel met 1 eetlepel citroensap, 150 ml
paar keer goed doorroeren. Laat het
15 min. staan zodat de smaken mooi
Yoghurt, 200 ml crême fraîche (light)
en Teetlepel gehakte dille, 1 eetlepel
in de olie trekken.
is
gehakte bieslook of lente-/bos:
Verhit de olie op de bakplaat en bak hier
zout en peper.
in de vis of gamba's en de groenten.
ne
Sprenkelna het grillen een paar druppels
limoensap over het gerecht en wat ge-
roosterd sesamzaad.
NÀ
À
Blokker
8
N
Gourmetstel
7 à à Ane
Naast groente, champignons en vlees zijn ook de pannenkoekjes altijd
favoriet bij het gourmetten. De bakplaat van dit gourmetstel heeft een
€
geïntegreerd gedeelte voor crêpes en pannenkoeken. Wedden dat
niet alleen de jongste tafelgenoten het water in de mond loopt?
id
==
Blokker gourmet BL-26204 8 personen
bakopperviak 43x30 cm e €24.99
manner
N=:
EE
ge
N
N
4
a