Blokker - Folder van 13.05.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 100 pagina's van de Blokker folder, geldig van 13.05.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 32 van 100 pagina's van de Blokker folder, geldig van 13.05.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Blokker - Folder van 13.05.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 32
ee” t a. KOKEN & TAFELEN h “mm Gourm: jerecht t Biefrolletjes met ut gegratineerde champignon x VOOR 4 PERSONEN CA. 15 MINUTEN =S Ingrediënten « 1 kleine courgette « 1 kleine SN winterwortel 2lente-/bosuitjes « 4 rosbieflapjes & A » la minute (dunne plakjes) « 2 eetl. tomatentapenade \\ olijfolie 125 g kastanjechampignons (schoonge- ze veegd en in plakjes) « 100 g gorgonzola, in stukjes S R> sf Bereiden RE Snijd de courgette, winterwortel en bosui in lange dunne reepjes die in de gourmet- 7 pannetjes passen. Giet in een vergiet of SE Zu zeef kokend water over de groenten en laat uitlekken. Bestrijk de rosbiefplakjes met de tapenade. Leg bundeltjes van de groenten op de plak- jes, wikkel de rosbief eromheen en steek vast Knoflooksaus À akplaa! jerecht met prikkers. Bestrooi met zout en peper. met sinaasappel Meng sap en rasp van 1 sinaasappel Pittige peterselieolie Verhit in de pannetjes een scheutje olijfo li Bak de biefrolletjes rondom bruin en bak de met 3 fijngehakte teentjes knoflook, voor de bakplaat 2 eetlepels olijfolie, 200 ml yoghurtma- kastanjechampignons in de andere pan- yonaise, 125 ml zure room, 4 eetlepels Ingrediënten groot Spaans pepertje netjes. Verdeel gorgonzola erover en laat tomatenketchup en peper. 7g verse platte peterselie « 5 el olie deze smelten onder de gourmetgrill. 2 teentjes knoflook Groene kruidensaus Pureer met een staafmixer 1 rode Bereiden peper, zonder zaadjes, 2 teentjes knof- Halveer de Spaanse peper over de A look, 1 eetlepel korianderblaadjes en # lengte en verwijder het steeltje, de zaad- muntblaadjes, 2 eetlepels platte peter- lijsten en pitjes. Snijd de peper in zo klein 3 selie, 2 fheelepels gedroogde oregano, mogelijke blokjes. Zeetlepels rodewijnazijn of oensap en 4 eetlepels mayonaise. Hak de peterselie fijn. Schenk de olie in een kom en voeg de fijn gesneden Ze Mierikswortelsaus Spaanse peper en peterselie toe. met dille | Maak het teentje knoflook schoon. Pers Meng 2 eetlepels geraspte mi iks- de knoflook fijn, voeg toe aan de olie. Een 3 wortel met 1 eetlepel citroensap, 150 ml paar keer goed doorroeren. Laat het 15 min. staan zodat de smaken mooi Yoghurt, 200 ml crême fraîche (light) en Teetlepel gehakte dille, 1 eetlepel in de olie trekken. is gehakte bieslook of lente-/bos: Verhit de olie op de bakplaat en bak hier zout en peper. in de vis of gamba's en de groenten. ne Sprenkelna het grillen een paar druppels limoensap over het gerecht en wat ge- roosterd sesamzaad. NÀ À Blokker 8 N Gourmetstel 7 à à Ane Naast groente, champignons en vlees zijn ook de pannenkoekjes altijd favoriet bij het gourmetten. De bakplaat van dit gourmetstel heeft een € geïntegreerd gedeelte voor crêpes en pannenkoeken. Wedden dat niet alleen de jongste tafelgenoten het water in de mond loopt? id == Blokker gourmet BL-26204 8 personen bakopperviak 43x30 cm e €24.99 manner N=: EE ge N N 4 a
Blokker - Folder van 13.05.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 32