Blokker - Folder van 13.05.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 35


Hier is pagina 35 van 100 pagina's van de Blokker folder, geldig van 13.05.2020 tot 30.06.2020.



Blokker Folder 13.05.2020

Hier is pagina 35 van 100 pagina's van de Blokker folder, geldig van 13.05.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Blokker - Folder van 13.05.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 35

« Nn \ nn KOKEN & TAFELEN Gekookte asperges met ham, eien botersaus Pe VOOR 4 PERSONEN CA. 30 MINUTEN 5 Ingrediënten «1,5 kg witte asperges « 150 g boter « 2eetl. gehakte peterselie en bieslook » 8 eieren, hardgekookt, in partjes » 250 g achterham, < in plakken + gemalen nootmuskaat À Bereiden 1 Schilde asperges met een dunschiller van vlak onder het kopje naar beneden en snijd de houtige onderkanten eraf. 2 Zet de asperges met dekoppen omhoog in het mandje van de aspergepan en RX vulmet water tot de koppen erbovenuit steken. Leg ze eventueel in een passende lage pan. Kook met zout en deksel 3 5 minuten en laat met deksel 10-15 minuten nagaren 3 Smelt de boter 1 minuut op 800 wattin "ie de magnetron. Schep de kruiden erdoor. Haal de asperges uit de pan. Serveer ze op een warme schaal, bestrooid met nootmuskaat, met de eieren, ham en botersaus. a ne Dit Gegrilde asperges met N zalm en amandel Tip met pit N VOOR 4 PERSONEN | CA. 30 MINUTEN Vervang zalmfilet door gerookte zalm met | mierikswortel-roomdressing. Meng 3 eetle- } ) pels citroensap met zout, peper, 2 eetle- 1) Ingrediënten + 1kg krieltjes met schil - 750 g asperges pels gehakte bieslook, 1 eetlepel geraspte & mierikswortel door 250 ml crème fraîche of » 150 g gesmolten boter - 75 g geschaafde EEN ‘amandelen » arachide- of olijfolie + 500 g oee zure room. ESS / 6 zalmfilet » 2 eetl gehakte platte peterselie Blokker aspergepan Le Chef Bereiden e rvs « met asperge-inzet « €199 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook . sé a os ii ne de krieltjes 10 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Schil de asperges. Bak Tip Hollandaise de krielfjes in 2 eetlepels boter. Rooster de Lekker met Hollandaisesaus! Smelt 200 amandelen in een droge hete koekenpan. gram boter. Klop 4 eidooiers tot een lichte 2 Bestrijk een grillpan met olie en rooster crème en meng 2 eetlepels citroensap, de asperges 10-12 minuten. Zet de zalm zout en peper erdoor. Mix au bain-marie met zout en peper op een bakplaat met druppelsgewijs en daarna in een straaltje bakpapier 10 minuten in de oven, de boter erdoor. (Verdun met 2 eetlepels 5 Serveer de asperges met de krieltjes, lauw water). zalm en de rest van de boter met aman- Blokker grillpan Comfort no Reese delen, bestrooid met peterselie. + 28x28 cm + voor alle warmtebronnen » €14.99 Lente 2020 blokker. thuis In huis « 55

Blokker - Folder van 13.05.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 35