Blokker - Folder van 13.05.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 100 pagina's van de Blokker folder, geldig van 13.05.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
«
Nn
\
nn
KOKEN & TAFELEN
Gekookte asperges met
ham, eien botersaus
Pe
VOOR 4 PERSONEN CA. 30 MINUTEN
5
Ingrediënten
«1,5 kg witte asperges « 150 g boter « 2eetl.
gehakte peterselie en bieslook » 8 eieren,
hardgekookt, in partjes » 250 g achterham,
<
in plakken + gemalen nootmuskaat
À
Bereiden
1 Schilde asperges met een dunschiller
van vlak onder het kopje naar beneden
en snijd de houtige onderkanten eraf.
2 Zet de asperges met dekoppen omhoog
in het mandje van de aspergepan en
RX
vulmet water tot de koppen erbovenuit
steken. Leg ze eventueel in een passende
lage pan. Kook met zout en deksel
3
5 minuten en laat met deksel
10-15 minuten nagaren
3 Smelt de boter 1 minuut op 800 wattin
"ie
de magnetron. Schep de kruiden erdoor.
Haal de asperges uit de pan. Serveer
ze op een warme schaal, bestrooid met
nootmuskaat, met de eieren, ham en
botersaus.
a ne
Dit
Gegrilde asperges met
N
zalm en amandel
Tip met pit
N
VOOR 4 PERSONEN | CA. 30 MINUTEN
Vervang zalmfilet door gerookte zalm met
|
mierikswortel-roomdressing. Meng 3 eetle-
}
)
pels citroensap met zout, peper, 2 eetle-
1)
Ingrediënten
+ 1kg krieltjes met schil - 750 g asperges
pels gehakte bieslook, 1 eetlepel geraspte
&
mierikswortel door 250 ml crème fraîche of
» 150 g gesmolten boter - 75 g geschaafde
EEN
‘amandelen » arachide- of olijfolie + 500 g
oee
zure room.
ESS
/
6
zalmfilet » 2 eetl gehakte platte peterselie
Blokker aspergepan Le Chef
Bereiden
e rvs « met asperge-inzet « €199
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook
.
sé
a
os
ii
ne
de krieltjes 10 minuten, giet ze af en spoel
er koud water over. Schil de asperges. Bak
Tip Hollandaise
de krielfjes in 2 eetlepels boter. Rooster de
Lekker met Hollandaisesaus! Smelt 200
amandelen in een droge hete koekenpan.
gram boter. Klop 4 eidooiers tot een lichte
2 Bestrijk een grillpan met olie en rooster
crème en meng 2 eetlepels citroensap,
de asperges 10-12 minuten. Zet de zalm
zout en peper erdoor. Mix au bain-marie
met zout en peper op een bakplaat met
druppelsgewijs en daarna in een straaltje
bakpapier 10 minuten in de oven,
de boter erdoor. (Verdun met 2 eetlepels
5 Serveer de asperges met de krieltjes,
lauw water).
zalm en de rest van de boter met aman-
Blokker grillpan Comfort
no
Reese
delen, bestrooid met peterselie.
+ 28x28 cm + voor alle warmtebronnen » €14.99
Lente 2020
blokker. thuis In huis « 55