Deen - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RECEPTEN

VE

Kapucijners

mel prei, femooi, gele paprika, gemengde neten, geghurt en piccalily

Ingrediënten

Bereiding

.

2 preien

Snijd de prei in ringen, de tomaten en de paprika's in stukken. Hak de noten

.

4 grote tomaten

grof. Laat de kapucijners uitlekken en spoel ze af. Verwarm een scheut

.

2 gele paprika's

olijfolie in een wok of diepe koekenpan en roerbak de paprika 4 minuten.

.

150 g gemengde noten

Voeg de prei toe en roerbak 2 minuten mee. Roer het kerriepoeder erdoor,

.

2 potten à 685 g jonge kapucijners

bak Y2 minuut en voeg dan de tomaten toe. Bak nog 5 minuten. Roer dan de

.

olijfolie

kapucijners, 3-6 el piccalilly en % van de noten erdoor. Warm alles goed door.

.

1 el kerriepoeder

Proef en breng eventueel op smaak met peper en zout. Verdeel over

.

piccalilly

4 borden, strooi de rest van de noten erover en geef de yoghurt erbij.

.

dikke yoghurt

.

peper en zout

Voedingswaarden

+ 560 kcal + 30 g ve. (waarvan 16.9 verzadligd) ® 41 q koolhydraten + 19 q vezels « 22 g eiwit

Variatie: gebruik bruine-, witte-

of kidneybonen in plaats van

kapucijners. Voor een vleesvariant

Ri

kunt u uitgebakken spekjes,

rul gebakken gehakt of blokjes

we.

MI

gebakken bloedworst aan de

LA

kapucijners toevoegen.

& ca. 25 minuten

4

&

CRTC

& hoofdgerecht

=

DI

RR

e=

ET

Ÿ

u

À

ke

RE

=

N

st

QIX

Ri

ci

Je

LS

A

ki

bs

ES

5.



sl

»>

-

D.

+

»

Ee.

Fi

mi

S

ek

SR

X

Se