Deen - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 12
RECEPTEN VE Kapucijners mel prei, femooi, gele paprika, gemengde neten, geghurt en piccalily Ingrediënten Bereiding . 2 preien Snijd de prei in ringen, de tomaten en de paprika's in stukken. Hak de noten . 4 grote tomaten grof. Laat de kapucijners uitlekken en spoel ze af. Verwarm een scheut . 2 gele paprika's olijfolie in een wok of diepe koekenpan en roerbak de paprika 4 minuten. . 150 g gemengde noten Voeg de prei toe en roerbak 2 minuten mee. Roer het kerriepoeder erdoor, . 2 potten à 685 g jonge kapucijners bak Y2 minuut en voeg dan de tomaten toe. Bak nog 5 minuten. Roer dan de . olijfolie kapucijners, 3-6 el piccalilly en % van de noten erdoor. Warm alles goed door. . 1 el kerriepoeder Proef en breng eventueel op smaak met peper en zout. Verdeel over . piccalilly 4 borden, strooi de rest van de noten erover en geef de yoghurt erbij. . dikke yoghurt . peper en zout Voedingswaarden + 560 kcal + 30 g ve. (waarvan 16.9 verzadligd) ® 41 q koolhydraten + 19 q vezels « 22 g eiwit Variatie: gebruik bruine-, witte- of kidneybonen in plaats van kapucijners. Voor een vleesvariant Ri kunt u uitgebakken spekjes, rul gebakken gehakt of blokjes we. MI gebakken bloedworst aan de LA kapucijners toevoegen. & ca. 25 minuten 4 & CRTC & hoofdgerecht = DI RR e= ET Ÿ u À ke RE = N st QIX Ri ci Je LS A ki bs ES 5. Là sl »> - D. + » Ee. Fi mi S ek SR X Se
Deen - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 12