Deen - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Deen Folder 01.03.2020

Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 14

| RECEPTEN Appelstrudel o met witlef, srijbeen, aardappel en gemengde alen Ingrediënten Bereiding . 1 kg stevige aardappels Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en snijd ze in . 8 struikjes witlof kleine stukjes van ca. 1% cm. Zet ze op in een laagje koud water en kook . 250 g snijbonen ze in 10-15 minuten gaar. Afgieten en laten uitlekken. Snijd ondertussen . 2 appels witlof en snijbonen in lange repen. Schil de appels en snijd ze in stukjes. . biologische olijfolie Verwarm een scheut olijfolie in een grote koekenpan. Voeg witlof, snijbonen . 1 el Organic Italian Spice Mix en suiker toe en laat de groenten op een matig vuur gaar worden en (Urtekram) karamelliseren (ca. 10 minuten). Geregeld omscheppen. Voeg na 5 minuten . 1 el rietsuiker ook de appel toe. Hak in de tussentijd de noten grof. Leg 4 velletjes . 150 g gemengde noten filodeeg naast elkaar op het aanrecht. Bestrijk ze helemaal dun met olijfolie. . 8 vellen filodeeg (diepvries, Leg de andere deegvelletjes erop en bestrijk ook deze met olie. Roer de ontdooid) noten en aardappelblokjes door het lof-snijboon en -appelmengsel. . 100 g rucola Schep het mengsel in een brede strook (van links naar rechts), onderaan . 150 ml vegan yoghurt elk van de 4 dubbele deegvelletjes. Rol het deeg op. Leg de rollen op de Extra: bakplaat bedekt met bakplaat, bestrijk ze licht met lijfolie en bak de “strudels” in ca. 10 minuten bakpapier. lichtbruin en knapperig. Leg de strudels op borden, strooi de rucola erover en geef de vegan yoghurt erbij. Lekker met een salade met wat Variatie: vervang de groenten balsamico erover. door spitskool en sperziebonen of peultjes. Voedingswaarden p.p. « 762 kcal « 30 q vet (waarvan 4 g verzacigdi + 94 g koolhydraten « 12 q vezels + 23 gewit Tip: deze “strude ir kunt u ook met bladerdeeg maken. Maar voor de bereiding van bladerdeeg wordt boter gebruikt dus dan is het gerecht minuten manden annen neen eneen nan t niet veganistisch maar vegetarisch! Beeren te à. a & se \ a hoofdgerecht 3 à er M a 7. ee u, Wi we. À 1 7 % e A RS # 7 “N he KG a CN pel dj KR HA

Deen - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 14