Deen - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 4 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 4
Dé perfecte vleesvervanger Peulvruchten Heeft u een keer geen zin in vlees of eet u helemaal geen vlees? Dan zijn peulvruchten een goede vleesvervanger. Peulvruchten bevatten namelijk net als vlees ijzer, eiwit en B-vitamines. Het voordeel van peulvruchten ten opzichte van vlees is het feit dat ze veel vezels, geen verzadigd vet &n geen zout bevatten. Bovendien zijn ze minder belastend voor het milieu. We kunnen onderscheid maken tussen peulvruchten die we daadwerkelijk tot de peulvruchten rekenen en bepaalde soorten peulvruchten die behoren tot de groente, zoals de sperziebonen, snijbonen en doperwten. Ook heel gezond maar minder geschikt als vleesvervanger. Bonen En des se > 2 m R LES Ta LE DN pee A rt > Ce V3 Bruine bonen KROMBEKKEN Kidneybonen De bruine boon is een van de (WITTE BONEN) De rode boon in de vorm van een meeste gebruikte bonen ter wereld. De krombek is een witte boon nier heeft een lichtzoete smaak. Ze zijn zacht en romig van smaak met een verfijnde zachte smaak. Kidneybonen worden vooral verwerkt en perfect voor het maken van Erg lekker in een bonensalade in Mexicaanse gerechten zoals wraps een bruine bonensoep of om te of maak eens een lekkere en taco's maar zijn ook erg lekker in salades of bonen- en stoofschotels. verwerken in een maaltijdschotel. witte bonenspread. Linzen Es ed es _ Rode linzen LINZENMIX De rode linzen zijn ooit vanuit India meegenomen De verschillende linzen hebben een nootachtige, naar Europa en worden vooral gegeten in soep en pittige smaak en zijn een bron van eiwitten en vezels. curry's. De rode linzen hebben een licht pittige, Verwerk ze in een lekkere curry, soep of salade. nootachtige smaak. «EN
Deen - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 4