Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 13
Moi: % FR en) } fn Vi IN vn # F me fa r à ef I \ Do a nd wens, hid S 3 gl 2% Au # Rh ik re. 4 u ti ij Le wi ‘” Mi if & ca. 25 minuten U ki personen Me hoofdgerecht | lé u Gi Voorjaarsstamppot © mel Leelraop, brecceli, hazelneïen en geïtenkoas Ingrediënten Bereiding e 1 kg koolraap Schil de aardappels en snijd ze in stukjes, zet ze op in een laagje koud water e 1 kg aardappels en kook ze op een hoog vuur gaar in 15-20 minuten. Verwarm de oven ° 1 struikje broccoli voor op 200°C. Snijd ondertussen de bietjes in parten. Schil de appels en . 2 rode uien snijd ze ook in parten. Haal de blaadjes van de takjes tijm. Doe de appels . olijfolie met de boter, tijmblaadjes en 3 el water in een pan en smoor ze met een eo 125 g hazelnoten deksel erop 5 minuten, tussentijds 2 keer omroeren. Hak in de tussentijd . oude geraspte kaas de noten grof en verkruimel de boterham (met de hand of in de beker van e 75 g zachte geitenkaas de staafmixer). Meng in een ovenschaal de bietjes met de appel en tijm, de eo 50 grucola helft van de walnoten, de helft van de roomkaas (in kleine stukjes) en wat vers gemalen peper. Giet de gaargekookte aardappels af, stamp ze fijn en Variatie: koolraap kunt u vervangen klop de rest van de roomkaas erdoor. Proef en breng eventueel op smaak door pompoen of knolselderij. met peper en wat zout. Verdeel over de ovenschaal. Bestrooi met de rest van de walnoten, pittenmix, geraspte kaas en broodkruimels. Zet de schaal in de hete oven en laat het gerecht in ca. 25 minuten heet en een beetje bruin worden. Voedingswaarden p.p. + 705 kcal e 39 g vet (waarvan 9 g verzadigd) e 59 g koolhydraten e 17 g vezels « 21 g eiwit Tip: voor vleeseters is deze stamppot lekker met bijvoorbeeld speklapjes of ata a a sarah aa nn ana à ion sn à er où à slavinken. (©) = Gluten vrij ® = Vegetarisch © = Veganistisch © = Lactose vrij © = Koolhydraatarm EN
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 13