Dirk - Folder van 10.05.2020 tot 28.06.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 73 pagina's van de Dirk folder, geldig van 10.05.2020 tot 28.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Eee
_—
x
1 NU
mel
BOWL
_poKÉ
=
me
NEN
ae
DN
ENB
Kl
co
EN MAN
=
(N
N
——
en
Er
/
$
15 mi
1
bereidingstijd
pe
Û
Ks
1 pers.
ra
B
= +
7A
EZ
=
luelle
Bonduelle
Bonduelle
EN
4
kikkererwten
Rode Liéneÿ
Maïs
Karte rauges
tide | Cris;
|
#
4
ZL PACKS
Zu
zum PAC!
he
I
LE
x à
3
Re |
Ee
Li
‚eu
7
rag
zi
El
or
n
EK
INGREDIËNTEN
BEREIDING
E
« 1 Mini Bonduelle Crispy Mais (1 x 75 g)
Verhit de grillpan of barbecue. Bestrijk de tonijnfilet met de olijfolie en
« 1 Mini Bonduelle Rode Kidneybonen (1 x 80 g)
bestrooi met zout en peper naar smaak. Gril de tonijnfilet 1 à 2 min. zodat
1 Mini Bonduelle Kikkererwten (1 x 80 g)
de filet langs beide kanten mooi bruin ziet maar vanbinnen nog rosé is.
75 g verse tonijnfilet (MSC keurmerk)
Rooster in een pan het sesamzaad goudbruin en plaats op een bord.
% el olijfolie
1 tl sesamzaad
Snijd de mango in schijfjes, de snackkomkommers In plakjes en de bosui In
Ye mango
schuine ringetjes.
2 snackkomkommers
Ye bosui
Verdeel de mais, de rode kidneybonen, de kikkererwten, de mango en de
1 % el sojasaus
komkommers over de bowl. Snijd de tonijnfilet in dunne plakjes en voeg
1el sesamolie
deze toe aan de bowl. Maak de poké bowl af met de sojasaus, de
sesamolie, de bosui en het sesamzaad.
„grt
Fu
elle
du
De verrascende groente van vandaag