Dirk - Folder van 10.05.2020 tot 28.06.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 73 pagina's van de Dirk folder, geldig van 10.05.2020 tot 28.06.2020.

Hier is pagina 37 van 73 pagina's van de Dirk folder, geldig van 10.05.2020 tot 28.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 10.05.2020 tot 28.06.2020 - Pagina 37
Eee _— x 1 NU mel BOWL _poKÉ = me NEN ae DN ENB Kl co EN MAN = (N N —— en Er / $ 15 mi 1 bereidingstijd pe Û Ks 1 pers. ra B = + 7A EZ = luelle Bonduelle Bonduelle EN 4 kikkererwten Rode Liéneÿ Maïs Karte rauges tide | Cris; | # 4 ZL PACKS Zu zum PAC! he I LE x à 3 Re | Ee Li ‚eu 7 rag zi El or n EK INGREDIËNTEN BEREIDING E « 1 Mini Bonduelle Crispy Mais (1 x 75 g) Verhit de grillpan of barbecue. Bestrijk de tonijnfilet met de olijfolie en « 1 Mini Bonduelle Rode Kidneybonen (1 x 80 g) bestrooi met zout en peper naar smaak. Gril de tonijnfilet 1 à 2 min. zodat 1 Mini Bonduelle Kikkererwten (1 x 80 g) de filet langs beide kanten mooi bruin ziet maar vanbinnen nog rosé is. 75 g verse tonijnfilet (MSC keurmerk) Rooster in een pan het sesamzaad goudbruin en plaats op een bord. % el olijfolie 1 tl sesamzaad Snijd de mango in schijfjes, de snackkomkommers In plakjes en de bosui In Ye mango schuine ringetjes. 2 snackkomkommers Ye bosui Verdeel de mais, de rode kidneybonen, de kikkererwten, de mango en de 1 % el sojasaus komkommers over de bowl. Snijd de tonijnfilet in dunne plakjes en voeg 1el sesamolie deze toe aan de bowl. Maak de poké bowl af met de sojasaus, de sesamolie, de bosui en het sesamzaad. „grt Fu elle du De verrascende groente van vandaag
Dirk - Folder van 10.05.2020 tot 28.06.2020 - Pagina 37