Dirk - Folder van 10.05.2020 tot 28.06.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 73 pagina's van de Dirk folder, geldig van 10.05.2020 tot 28.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Eee

_—

x

1 NU

mel

BOWL

_poKÉ

=

me

NEN

ae

DN

ENB

Kl

co

EN MAN

=

(N

N

——

en

Er

/

$

15 mi

1

bereidingstijd

pe

Û

Ks

1 pers.

ra

B

= +

7A

EZ

=

luelle

Bonduelle

Bonduelle

EN

4

kikkererwten

Rode Liéneÿ

Maïs

Karte rauges

tide | Cris;

|

#

4

ZL PACKS

Zu

zum PAC!

he

I

LE

x à

3

Re |

Ee

Li

‚eu

7

rag

zi

El

or

n

EK

INGREDIËNTEN

BEREIDING

E

« 1 Mini Bonduelle Crispy Mais (1 x 75 g)

Verhit de grillpan of barbecue. Bestrijk de tonijnfilet met de olijfolie en

« 1 Mini Bonduelle Rode Kidneybonen (1 x 80 g)

bestrooi met zout en peper naar smaak. Gril de tonijnfilet 1 à 2 min. zodat

1 Mini Bonduelle Kikkererwten (1 x 80 g)

de filet langs beide kanten mooi bruin ziet maar vanbinnen nog rosé is.

75 g verse tonijnfilet (MSC keurmerk)

Rooster in een pan het sesamzaad goudbruin en plaats op een bord.

% el olijfolie

1 tl sesamzaad

Snijd de mango in schijfjes, de snackkomkommers In plakjes en de bosui In

Ye mango

schuine ringetjes.

2 snackkomkommers

Ye bosui

Verdeel de mais, de rode kidneybonen, de kikkererwten, de mango en de

1 % el sojasaus

komkommers over de bowl. Snijd de tonijnfilet in dunne plakjes en voeg

1el sesamolie

deze toe aan de bowl. Maak de poké bowl af met de sojasaus, de

sesamolie, de bosui en het sesamzaad.

„grt

Fu

elle

du

De verrascende groente van vandaag