Lidl - Folder van 25.09.2020 tot 18.10.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 25.09.2020 tot 18.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VA
NE)
HERFST
VEGETARISCHE KIPSATÉ MET
N
FRISSE RODEKOOL-WITLOFSALADE EN
JACHTKRIELTJES MET ROZEMARIJN
}
>.
De
HOOFDGERECHT #8% 4 PERS. ® 25 MIN.
BENODIGDHEDEN
+425 g jachtkrieltjes met
+1 peer, in partjes
ZN
Keu
+2 mandarinen, in parties
„325 g vegetarische kipstukjes
+4 el yoghurtmayonaise
DOTE
ERS
sd %
2
BEE
MONT
DIEM CE
HO La
EEE CES
+200 ml satésaus
GRETA
RORE
x
Rn
5
VA a
BE
A
BENNE
+4 grote spiesen
DÉCO CS
BEREIDINGSWIJZE
|
+ Verwarm de oven voor op 200 graden.
»Bereid de jachtkrieltjes met rozemarijn volgens de aanwijzingen
OLSEN
+ Marineer de vegetarische kipstukjes in een kom met 40 mi ketjap,
| >
3 el zonnebloemolie, het sap van een halve limoen, de helft van de
geraspte gember en 1tl sambal. Laat minimaal 10 minuten marineren.
À
+ Maak intussen de salade. Meng hiervoor de rode kool, witlof, appel,
Pr
peer en partjes mandarijn. Meng de rest van de ketjap, gember en
ar
7]
limoensap met de yoghurtmayonaise en balsamicoazijn tot een
h
U
dressing en breng op smaak met zout en peper.
£
+ Meng de dressing en de cashew-cranberrymix door de salade.
+ Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rijg de gemarineerde kipstukjes
aan de spiesen en rooster 20 minuten op de bakplaat in het midden
\
van de oven.
Fr
à
5
+ Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking:
}
» Server de vegetarische kipspiesen met satesaus, de salade en de
“.
© pp.
jachtkrieltjes en garneer met gebakken uitjes.
Tip: houdt u van pittig? Garner de sate met verse chilipeper!
ARI
ze.
en
eu
NOKSTUKJES
DEKREEPJES
KI sies |
4
sho RMA
Kie
EHAKT
es
4
4
„ded
FR
er
%
>
Ag
at
APTE CCC
Keuze uit: kipstukjes, shoarma, wokstukjes, rulgehakt en spekreepjes.
19
®