Lidl - Folder van 25.09.2020 tot 18.10.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 25.09.2020 tot 18.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VA

NE)

HERFST

VEGETARISCHE KIPSATÉ MET

N

FRISSE RODEKOOL-WITLOFSALADE EN

JACHTKRIELTJES MET ROZEMARIJN

}

>.

De

HOOFDGERECHT #8% 4 PERS. ® 25 MIN.

BENODIGDHEDEN

+425 g jachtkrieltjes met

+1 peer, in partjes

ZN

Keu

+2 mandarinen, in parties

„325 g vegetarische kipstukjes

+4 el yoghurtmayonaise

DOTE

ERS

sd %

2

BEE

MONT

DIEM CE

HO La

EEE CES

+200 ml satésaus

GRETA

RORE

x

Rn

5

VA a

BE

A

BENNE

+4 grote spiesen

DÉCO CS

BEREIDINGSWIJZE

|

+ Verwarm de oven voor op 200 graden.

»Bereid de jachtkrieltjes met rozemarijn volgens de aanwijzingen

OLSEN

+ Marineer de vegetarische kipstukjes in een kom met 40 mi ketjap,

| >

3 el zonnebloemolie, het sap van een halve limoen, de helft van de

geraspte gember en 1tl sambal. Laat minimaal 10 minuten marineren.

À

+ Maak intussen de salade. Meng hiervoor de rode kool, witlof, appel,

Pr

peer en partjes mandarijn. Meng de rest van de ketjap, gember en

ar

7]

limoensap met de yoghurtmayonaise en balsamicoazijn tot een

h

U

dressing en breng op smaak met zout en peper.

£

+ Meng de dressing en de cashew-cranberrymix door de salade.

+ Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rijg de gemarineerde kipstukjes

aan de spiesen en rooster 20 minuten op de bakplaat in het midden

\

van de oven.

Fr

à

5

+ Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking:

}

» Server de vegetarische kipspiesen met satesaus, de salade en de

“.

© pp.

jachtkrieltjes en garneer met gebakken uitjes.

Tip: houdt u van pittig? Garner de sate met verse chilipeper!

ARI

ze.

en

eu

NOKSTUKJES

DEKREEPJES

KI sies |

4

sho RMA

Kie

EHAKT

es

4

4

„ded

FR

er

%

>

Ag

at

APTE CCC

Keuze uit: kipstukjes, shoarma, wokstukjes, rulgehakt en spekreepjes.

19

®