Lidl - Folder van 25.09.2020 tot 18.10.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 25.09.2020 tot 18.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2019 Chardonnay Veneto

2019 Rocher Saint Victor

Crémant de Bourgogne

2018 Languedoc AOP

Deze heerlijke Chardonnay uit

Picpoul de Pinet

MAR ES

‘Stevige rode wijn met fruitige

Re EN

Prachtige lichte wijn. Heerlijk

wijn met een prettige mousse,

tonen en een kruidige afdronk.

BEREN ue

fris met karakter. Met tonen van

sappig rijp fruit en specerijen.

Smaakt goed bij rood vlees.

fruitige geuren. Smaakt goed

meloen, groene appel en perzik.

Tijdens de lange afdronk komen

bij zalm

Smaakt goed bij vis.

dé zuren prettig naar voren,

ideaal als aperitief.

99

3” CRE

4

750 ml

A 750 mt

3.2 750 ml

aal.

VOL

C

STEVIG

Lee

|

ET]

e

u

0

À

Fi

y

D

|

ï

y

>

I

L

v

D

N

ue

en

Ü

yg

ar

repte

2

Points

Points

=

de

kr:

%

LANGUEDOC

c

|

F

Q

|

“4

WIJN-STOOFPOT MET KONIJN

CURRY EN HOLLANDSE

Di

22

HERFSTGROENTEN

3

HOOFDGERECHT #&t 4 PERS

in |

® 25 MIN. + 1,5 UUR WACHTTIJD

4

BENODIGDHEDEN

+500 g konijnenbout

+350 ml wildfond

«Zout en peper

+400 g pompoenblokjes

+50 g boter

+500 g culinaire rode

+2 sjalotten, in parten

kriel, gehalveerd

PEN 4)

+1 prei, in ringen

knolselderij, in

ble

2,

Ya rode peper, in

ringetjes

+50 g rozijnen

+3 el currypoeder

+10 g koriander,

+140 g tomatenpuree

grofgesneden

+200 ml witte wijn

+Stoofpan

Bi

+1blik gepelde tomaten

|

e

(ca. 400 9)

4

7

BEREIDINGSWIJZE

+ Bestrooi de konijnenbouten rondom met zout en peper. Bak de

konijnenbouten aan in boter, samen met de sjalotten, prei, rode

peper en

urrypoe«

in

grote stoofpan. Voeg na

i

5 minuten de tomatenpuree toe en bak nog 2 minuten mee.

+ Blus af met witte w

1 en voeg de gepelde tomaten, wildfond en

500 ml water toe. Laat de konijnenboute

40 minuten stoven op

laag vuur met de deksel op de pan.

5

+ Voeg na 40 minuten de pompoen,

lin

ire kriel, knolselderij en

rozijnen toe en laat nog 50 minuten mee stoven. Voeg indien

ne p.p.

nodig extra water toe zodat alles net onder

aat.

“Serveer d

oofpot met wat koriander.

A0