Lidl - Folder van 25.09.2020 tot 18.10.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 25.09.2020 tot 18.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2019 Chardonnay Veneto
2019 Rocher Saint Victor
Crémant de Bourgogne
2018 Languedoc AOP
Deze heerlijke Chardonnay uit
Picpoul de Pinet
MAR ES
‘Stevige rode wijn met fruitige
Re EN
Prachtige lichte wijn. Heerlijk
wijn met een prettige mousse,
tonen en een kruidige afdronk.
BEREN ue
fris met karakter. Met tonen van
sappig rijp fruit en specerijen.
Smaakt goed bij rood vlees.
fruitige geuren. Smaakt goed
meloen, groene appel en perzik.
Tijdens de lange afdronk komen
bij zalm
Smaakt goed bij vis.
dé zuren prettig naar voren,
ideaal als aperitief.
99
3” CRE
4
750 ml
A 750 mt
3.2 750 ml
aal.
VOL
C
STEVIG
Lee
|
ET]
e
u
0
À
Fi
y
D
|
ï
y
>
I
L
v
D
N
ue
en
Ü
yg
ar
repte
2
Points
Points
=
de
kr:
%
LANGUEDOC
c
|
F
Q
|
“4
WIJN-STOOFPOT MET KONIJN
CURRY EN HOLLANDSE
Di
22
HERFSTGROENTEN
3
HOOFDGERECHT #&t 4 PERS
in |
® 25 MIN. + 1,5 UUR WACHTTIJD
4
BENODIGDHEDEN
+500 g konijnenbout
+350 ml wildfond
«Zout en peper
+400 g pompoenblokjes
+50 g boter
+500 g culinaire rode
+2 sjalotten, in parten
kriel, gehalveerd
PEN 4)
+1 prei, in ringen
knolselderij, in
ble
2,
Ya rode peper, in
ringetjes
+50 g rozijnen
+3 el currypoeder
+10 g koriander,
+140 g tomatenpuree
grofgesneden
+200 ml witte wijn
+Stoofpan
Bi
+1blik gepelde tomaten
|
e
(ca. 400 9)
4
7
BEREIDINGSWIJZE
+ Bestrooi de konijnenbouten rondom met zout en peper. Bak de
konijnenbouten aan in boter, samen met de sjalotten, prei, rode
peper en
urrypoe«
in
grote stoofpan. Voeg na
i
5 minuten de tomatenpuree toe en bak nog 2 minuten mee.
+ Blus af met witte w
1 en voeg de gepelde tomaten, wildfond en
500 ml water toe. Laat de konijnenboute
40 minuten stoven op
laag vuur met de deksel op de pan.
5
+ Voeg na 40 minuten de pompoen,
lin
ire kriel, knolselderij en
rozijnen toe en laat nog 50 minuten mee stoven. Voeg indien
ne p.p.
nodig extra water toe zodat alles net onder
aat.
“Serveer d
oofpot met wat koriander.
A0