Lidl - Folder van 25.09.2020 tot 18.10.2020 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 25.09.2020 tot 18.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

dt

{

SA

4

2

En

AA

2

Ee

a

:

N#

Ee

Si

3

A

>

7

ET

Re

2

a

Vf

FOR?

A

5

AE

ON AR

v2

12

4

PT

zt

CAT

p

Pr

|

7

%

Fr

bs

nn

Pr

aj

1

à Er

à

SE

7"

+ x PD a“

S

3-KAZEN MINI TOSTT’S UIT DE PAN

BEREIDINGSWIJZE

+ Snij de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olifolie in een koekenpan en bak

MET HUISGEMAAKTE PADDEN-

de paddenstoelen 3 minuten aan op hoog vuur. Voeg de knoflook, ui en salie

STOELENTAPENADE

toe en haal de pan van het vuur.

«Schep de gebakken paddenstoelen in de kom van een keukenmachine.

Maal deze samen met de peterselie en basilicum, inclusief de steeltjes,

BORRELGERECHT #86 4 PERS. ® 20 MIN.

tot een fijne tapenade. Breng op smaak met zout en peper.

BENODIGDHEDEN

«Snij het herfstbrood in dunne plakken en beleg de plakken met de drie kazen

Dek afmet een snee herfstbrood.

«100 g kastanjechampignons

+10 g basilicum

+ Verhit de boter in een pan en bak de tosti's op laag vuur totdat ze krokant zijn

OUR LENS ATEN

+Zout en peper

DATE UC

en de kaas gesmolten is. Keer regelmatig. Sni) de tosti’s in vier mini tostis.

+100 g cantharellen

«Server de mini tostis op een mooie serveerschaal met prikkers en een

+50 ml olijfolie extra vierge

+100 g gorgonzola

schepje paddenstoelentapenade.

RE CT AIO

+100 g roodschimmel kaas

Rl

+100 g Goudse Old-Holland

Tip: garneer met verse basilicum

+4 blaadjes salie, fingehakt

EPL

BEE

mern

7

ar



Duc De Coeur.

pes

20 Mini

..

iS

RCT TEN Cg

ze

vi Emmental Cheese

x.

TEE"

Zum,

y

KE

o

3

+6]

Diep

5

2

99

Mini Croque Monsieur | 20 stuks

Herfstbrood

Heerlijke croque monsieur met emmentaler-

Lekker vers

peltbrood, bestrooid met

kaas

r in de o

n.

zonnebl

mpitten en rijk gevuld met

2.

cranberry's, rozijnen en hazelnoten.