Lidl - Folder van 25.09.2020 tot 18.10.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 25.09.2020 tot 18.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SUKADELAPPEN MET STOOFPEERTJES,
GEBAKKEN POMPOENPARTEN,
CHORIZO EN OESTERZWAMMEN
À
HOOFDGERECHT #8 4 PERS. ® 40 MIN. +
|
2,5 UUR STOVEN + 1 NACHT WACHTTIJD
Ë
|
BENODIGDHEDEN
#
N
«500 q Griekse yoghurt
+10 g bieslook, fingehakt
«750 g sukadelappen
Be Ile geraspt.
ie
+ Zout ën pepe
EP
EE
TS
PRL
+100 g chorizo, in plakjes
pr
+140 g tomatenpuree
Red
3
+50 ml azijn
BEER Ae
7
+1 runderbouillonblokje
Bend
1 plakje ontbijtkoek
DEE:
re |
+10 g peterselie, fiingehakt
QE
BEREIDINGSWIJZE
Ee vergiet en hang boven een kom.
Schep de Griekse yoghurt in de theedoek en dek af met plast
folie. Laat de yoghurt een nacht in de koelkast uitlekken tot
f
hangop.
«Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi rondom
met zout en peper. Verhit de boter in een stoofpan en bak de
sukadelappen aan totdat ze een mooi goudbruin korstje krijgen.
N
Voeg de uien toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg tot slot
47
RN eN
cn
a7
„Blus afmet azijn en voeg het bouillonblokje met kokend water toe
‚aan de pan, totdat het vlees helemaal onder water staat. Laat het
vlees met het deksel op de pan 2,5 uur op het kleinste pitje van
het gasfornuis stoven. Check af en toe of er nog wat meer water
=
toegevoegd moet worden, zodat het vlees constant onder water
Berg
+ Verkruimel na 2 uur de ontbijtkoek door de stoof en laat nog 30
9
DIE CCS
=
5
«Meng de kruiden en de citroenrasp door de hangop. Breng op
ee
©
zi
Áo
smaak met zout en peper.
+ Verdeel de pompoen in parten, verwijder de pitten en draderige
A
&
CO ET TO TOC
scheutje olijfolie in een koekenpan. Voeg de chorizo toe en bak
BEC
|
2
«Schep de pompoen en chorizo uit de pan en bak de
CCE EEE EP ELLES NOTE]
vuur. Warm de stoofpeertjes op.
N
94
«Serveer de sukadelappen met de kruidenhangop, de stoofpeertjes
en de gebakken pompoen, chorizo en de oesterzwammen.
02
© pp
Door de zoete smaak
heerlijk in comhinafie
—
Ti
Gd
773
$
APP
ELS
=
RTI
5)
€
‘à
+
mh nf
pers
5208
Ey
a
2
u
EICHE TE
B
ECN
Stoofappels in siroop,
99
Stoofperen in sirop,
Gestoofde peertjes in pot,
99
OREN
1
Cry}
L
© 5209
met een vleugje kaneel.
met een vleugje kaneel.
met een vleugje kaneel
Litlekgewicht: 280 g.