Lidl - Folder van 25.09.2020 tot 18.10.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 25.09.2020 tot 18.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SUKADELAPPEN MET STOOFPEERTJES,

GEBAKKEN POMPOENPARTEN,

CHORIZO EN OESTERZWAMMEN

À

HOOFDGERECHT #8 4 PERS. ® 40 MIN. +

|

2,5 UUR STOVEN + 1 NACHT WACHTTIJD

Ë

|

BENODIGDHEDEN

#

N

«500 q Griekse yoghurt

+10 g bieslook, fingehakt

«750 g sukadelappen

Be Ile geraspt.

ie

+ Zout ën pepe

EP

EE

TS

PRL

+100 g chorizo, in plakjes

pr

+140 g tomatenpuree

Red

3

+50 ml azijn

BEER Ae

7

+1 runderbouillonblokje

Bend

1 plakje ontbijtkoek

DEE:

re |

+10 g peterselie, fiingehakt

QE

BEREIDINGSWIJZE

Ee vergiet en hang boven een kom.

Schep de Griekse yoghurt in de theedoek en dek af met plast

folie. Laat de yoghurt een nacht in de koelkast uitlekken tot

f

hangop.

«Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi rondom

met zout en peper. Verhit de boter in een stoofpan en bak de

sukadelappen aan totdat ze een mooi goudbruin korstje krijgen.

N

Voeg de uien toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg tot slot

47

RN eN

cn

a7

„Blus afmet azijn en voeg het bouillonblokje met kokend water toe

‚aan de pan, totdat het vlees helemaal onder water staat. Laat het

vlees met het deksel op de pan 2,5 uur op het kleinste pitje van

het gasfornuis stoven. Check af en toe of er nog wat meer water

=

toegevoegd moet worden, zodat het vlees constant onder water

Berg

+ Verkruimel na 2 uur de ontbijtkoek door de stoof en laat nog 30

9

DIE CCS

=

5

«Meng de kruiden en de citroenrasp door de hangop. Breng op

ee

©

zi

Áo

smaak met zout en peper.

+ Verdeel de pompoen in parten, verwijder de pitten en draderige

A

&

CO ET TO TOC

scheutje olijfolie in een koekenpan. Voeg de chorizo toe en bak

BEC

|

2

«Schep de pompoen en chorizo uit de pan en bak de

CCE EEE EP ELLES NOTE]

vuur. Warm de stoofpeertjes op.

N

94

«Serveer de sukadelappen met de kruidenhangop, de stoofpeertjes

en de gebakken pompoen, chorizo en de oesterzwammen.

02

© pp

Door de zoete smaak

heerlijk in comhinafie



Ti

Gd

773

$

APP

ELS

=

RTI

5)



‘à

+

mh nf

pers

5208

Ey

a

2

u

EICHE TE

B

ECN

Stoofappels in siroop,

99

Stoofperen in sirop,

Gestoofde peertjes in pot,

99

OREN

1

Cry}

L

© 5209

met een vleugje kaneel.

met een vleugje kaneel.

met een vleugje kaneel

Litlekgewicht: 280 g.