Lidl - Folder van 25.09.2020 tot 18.10.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 25.09.2020 tot 18.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

<

B |

==

STICKY DADELTAART MET PECAN EN ZOUTE KARAMEL

NAGERECHT #&% 12 PERS. ® 90 MIN. + 50 MIN. OVENTIJD

BENODIGDHEDEN

Voor het beslag

«1tlnootmuskaat

Voor de vulling

Decoratie

+550 g (Medjoul)dadels,

DRAC

500 g mascarpone

+200 g rietsuiker

+50 ml water

CT

+300 g pecannoten,

RRC UN

+230 g zoute boter,

fingehakt

+550 g stoofperen

+150 mL slagroom

kamertemperatuur

+5 tlbakpoeder

+30 g boter, op kamertemperäluur

PRET

«450 g bloem

Voor de botercrème.

+1 tlzeezout

basterdsuiker

ETES

«250 g boter, op kamertemperatuur

BROEKJE

EON ro

«6 mini stroopwafels

De

+4 el agavesiroop

+500 g poedersuiker

"6 el water

+3 kleine springvormen

+6 mini zoentjes

: Snufje zout

van 16cm

+1 biologische citroen, geraspt

BRE

+4 tikaneel

Bld

+ Herfstchocolade

UE EI

D ETS

ae

BEREIDINGSWIJZE:

» Laat de dadels 20 minuten wellen in een kom met een

+ Maak de botercrème; mix de boter in 5 minuten romig,

halve liter gekookt water. Pureer met een staafmixer de

zeef de poedersuiker boven de kom en mix goed door

dadels samen met het vocht tot een gladde puree.

samen met de eetlepels water. Voeg de citroenrasp toe

«Verwarm de oven voor op 180 graden.

en meng nog een keer goed door.

*Klop de boter met rietsuiker en agavesirooplluchtig

"Verdeel de botercreme over de bovenkant en zijkant van

met een elektrische mixer. Klop daarna een voor een de

de taart en laat de taart minimaal 30 minuten opstijven

eieren door het beslag. Voeg het dadelmengsel, zout,

in de koelkast.

DE A NN Ne ad

„Maak de karamel; kook de suiker in 50 ml water en

KE

voeg zodra de suiker mooi bruin is verkleurd de

«Spatel de bloem door het beslag totdat alles mooi,

slagroom toe. Pas op, dit kan spetteren. Blijf roeren,

gemengd is.

de gekarameliseerde suiker zal in eerste instantie gaan

«Vet de springvormen in en bekleed de bodem met

klonteren maar naarmate de room warmer wordt, lost

bakpapier.

de suiker weer op. Laat 5 minuten doorkoken. Voeg de

6

BETER EEN NE

boter en zeezout toe, meng door en laat daarna zo lang

40 minuten af in de voorverwarmde oven. Laat de cakes

mogelijk afkoelen in de koelkast.

helemaal afkoelen op een rooster.

RCE EN TTC LE UE CL

«Meng de mascarpone met de crème fraïche en 5 el

een ovenschaaltje in de oven.

siroop van de stoofperen tot een gladde crème.

+ Maak van de mini stroopwafels en mini zoentjes kleine

BRR VEEN

„eikeltjes, door het zoentje op de stroopwafel te zetten en

ERN

er een sateprikker doorheen CE

+Stapel de 3 cakes op elkaar, de cake zonder creme mag

+Decoreer de taart met de gepofte appels, de gedroogde

CNN

abrikozen, de mini eikeltjes, de zoute karamel en de

herfstchocolade,

\

la

kad

|

2

late

ns

Q

3

w

N

u

J

Pr

“Marshmallows

&

pl

1

N

a

ll

}

5

Mini roomboter

stroopwafels

A

CET

Ca. 37 stuks.

Sy

DAK eeen edad

Per

Zoet schuim op een knapperige wafelbodem,

omhuld door een laagje witte, melk- of

1

1

pure chocolade.

CET

CET