Lidl - Folder van 25.09.2020 tot 18.10.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 25.09.2020 tot 18.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
<
B |
==
STICKY DADELTAART MET PECAN EN ZOUTE KARAMEL
NAGERECHT #&% 12 PERS. ® 90 MIN. + 50 MIN. OVENTIJD
BENODIGDHEDEN
Voor het beslag
«1tlnootmuskaat
Voor de vulling
Decoratie
+550 g (Medjoul)dadels,
DRAC
500 g mascarpone
+200 g rietsuiker
+50 ml water
CT
+300 g pecannoten,
RRC UN
+230 g zoute boter,
fingehakt
+550 g stoofperen
+150 mL slagroom
kamertemperatuur
+5 tlbakpoeder
+30 g boter, op kamertemperäluur
PRET
«450 g bloem
Voor de botercrème.
+1 tlzeezout
basterdsuiker
ETES
«250 g boter, op kamertemperatuur
BROEKJE
EON ro
«6 mini stroopwafels
De
+4 el agavesiroop
+500 g poedersuiker
"6 el water
+3 kleine springvormen
+6 mini zoentjes
: Snufje zout
van 16cm
+1 biologische citroen, geraspt
BRE
+4 tikaneel
Bld
+ Herfstchocolade
UE EI
D ETS
ae
BEREIDINGSWIJZE:
» Laat de dadels 20 minuten wellen in een kom met een
+ Maak de botercrème; mix de boter in 5 minuten romig,
halve liter gekookt water. Pureer met een staafmixer de
zeef de poedersuiker boven de kom en mix goed door
dadels samen met het vocht tot een gladde puree.
samen met de eetlepels water. Voeg de citroenrasp toe
«Verwarm de oven voor op 180 graden.
en meng nog een keer goed door.
*Klop de boter met rietsuiker en agavesirooplluchtig
"Verdeel de botercreme over de bovenkant en zijkant van
met een elektrische mixer. Klop daarna een voor een de
de taart en laat de taart minimaal 30 minuten opstijven
eieren door het beslag. Voeg het dadelmengsel, zout,
in de koelkast.
DE A NN Ne ad
„Maak de karamel; kook de suiker in 50 ml water en
KE
voeg zodra de suiker mooi bruin is verkleurd de
«Spatel de bloem door het beslag totdat alles mooi,
slagroom toe. Pas op, dit kan spetteren. Blijf roeren,
gemengd is.
de gekarameliseerde suiker zal in eerste instantie gaan
«Vet de springvormen in en bekleed de bodem met
klonteren maar naarmate de room warmer wordt, lost
bakpapier.
de suiker weer op. Laat 5 minuten doorkoken. Voeg de
6
BETER EEN NE
boter en zeezout toe, meng door en laat daarna zo lang
40 minuten af in de voorverwarmde oven. Laat de cakes
mogelijk afkoelen in de koelkast.
helemaal afkoelen op een rooster.
RCE EN TTC LE UE CL
«Meng de mascarpone met de crème fraïche en 5 el
een ovenschaaltje in de oven.
siroop van de stoofperen tot een gladde crème.
+ Maak van de mini stroopwafels en mini zoentjes kleine
BRR VEEN
„eikeltjes, door het zoentje op de stroopwafel te zetten en
ERN
er een sateprikker doorheen CE
+Stapel de 3 cakes op elkaar, de cake zonder creme mag
+Decoreer de taart met de gepofte appels, de gedroogde
CNN
abrikozen, de mini eikeltjes, de zoute karamel en de
herfstchocolade,
\
la
kad
|
2
late
ns
Q
3
w
N
u
J
Pr
“Marshmallows
&
pl
1
N
a
ll
}
5
Mini roomboter
stroopwafels
A
CET
Ca. 37 stuks.
Sy
DAK eeen edad
Per
Zoet schuim op een knapperige wafelbodem,
omhuld door een laagje witte, melk- of
1
1
pure chocolade.
CET
CET