Deen - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 12
| VLEES | Duurzame vleesverpakking bij DEEN Als eerste in Nederland is DEEN gestart met vleesverpakkingen met 70% minder plastic. Bij DEEN is duurzaam ondernemen al meer dan 88 jaar vanzelfsprekend. Daarom doet DEEN als eerste in Nederland mee aan een test van vleesleverancier Promessa om het plastic verbruik van vleesverpakkingen met 70% te verminderen. Als eerste wordt het gehakt verpakt en voor de klant van de winkel naar in een nieuwe milieuvriendelijke huis. Het verminderen van plastic en verpakking. “Deze verpakking Gel het recyclen van verpakkingen is iets sluit aan op de wens van de GE} wat constant onze aandacht heeft. Ge consumenten, die voorstanders zijn Daarom doet DEEN graag mee aan van het gebruik van minder plastic deze belangrijke introductie. verpakkingen”, aldus Marcel van de 0% a Een deel van de gehaktproducten Kerkhof, adjunct-directeur category is al verpakt in de nieuwe, management bij DEEN. De speciale milieuvriendelijke verpakking. où verpakking biedt een goede 1 minder plastic < 14 bescherming en garandeert een Afhankelijk van de reacties van de goede houdbaarheid en versheid klant is de verwachting dat deze van het product. Dit laatste is veel minder ruimte inneemt en ook verpakking ook snel voor andere belangrijk om voedselverspilling te het verpakte product minder groot producten gebruikt zal gaan voorkomen. Bijkomend voordeel is is. Hierdoor heeft het ook voordelen worden. dat het nieuwe verpakkingsmateriaal voor het transport naar de winkels © 35 min. + 25 min. oventijd U CR) & 4 personen Argerrijnse vleespastei AN æ hoofdgerecht F2 N Schil de aardappels en breng ze aan de kook met het bouillonblokje. Giet de N Ré Ie aardappels af en stamp met de helft van de boter en de melk tot een romige puree. Kook 3 eieren circa 10 minuten, pel ze en snijd ze in partjes of blokjes. Ingrediënten Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de rest van de boter en fruit hierin de ui + 1 kg kruimige aardappel + 1 runderbouillontablet Voeg het gehakt toe met de oregano, komijn, zout en peper en bak mee tot het + 50 g boter rul is. Schep de aardappelpuree in een ovenschaal. Verdeel het gehaktmengsel ® 50 ml warme melk erover en bestrooi met de olijven en het gekookte ei. Snijd het bladerdeeg in » 4 eieren © 2 uien, gesnipperd repen van 2 cm breed en verdeel de bladerdeegrepen kruislings over de taart. « 500 9 rundergehakt Klop het overige ei los en bestrijk de deegrepen ermee. Zet de pastei 20-25 « 2 tl gedroogde oregano minuten in het midden van de oven. ® 1 tl komijnpoeder (djinten) of + 1 tl komijnzaad « 100 g groene olijven, Tip: neem in plaats van plakjes bladerdeeg een rol koelvers bladerdeeg gehalveerd, zonder pit + 3 plakjes bladerdeeg, ontdooid voor dit gerecht zodat je langere repen krijgt. LE TE Ae | Kijk voor meer recepten op DEEN.nl
Deen - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 12