Deen - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 8
ih ee ce AT peren à R: HOLL AN DS | Sl Zuurkool HET BE; 00R Cay 5 Layp uit Zuid-Scharwoude “Zuurkool maken is ons vak en meer dan dat.” Dat mogen ze bij de familie Kramer wel zeggen na vijf generaties zuurkool maken, het ontwikkelen van nieuwe varianten en het schrijven van nieuwe recepturen. Kramer's zuurkool bestaat namelijk al sinds 1890, dat is al 130 jaar zuurkool. \ zu Gerrie Greet - 1 Verkeper J (al 45 par ij il IK in dienst). Bf) N \\ M AN - ‚il fp JE Jl AN pe ; \ = f AN Ed = h | Auen ij Bes 1 4 N N dA ae TT Al Gert Kramer begon met het maken van zuurkool. Deze pionier Zuurkool maken sneed kool met de hand op een koolschaaf. De kool werd in Circa veertig kooltelers uit de directe omgeving houten staanvaten ingemaakt. Na twee wereldoorlogen en leveren witte kool aan de fabriek. De witte kolen de grote crisis van de jaren 30 stond de derde, vierde en nu worden vers gesneden van het land aangeleverd de vijfde generatie Kramer voor de opdracht aan het front aan de fabriek. In de fabriek wordt de kern eruit van de ontwikkelingen te blijven door te mechaniseren, te geboord en de buitenbladeren verwijderd om industrialiseren en te voldoen aan eisen van milieu, kwaliteit daarna versneden te worden tot de bekende en hygiëne. Inmiddels boren en snijden moderne machines “zuurkoolsliertjes”. de kool. Hygiënisch plastic fust vervangt de houten vaten. Speciale verpakkingsmachines brengen verse zuurkool in Zuurkool is een zuiver natuurlijk product, vol met consumentenverpakking, vacuüm verpakt. Een strenge vitaminen C en natuurlijke vezels. Door natuurlijke kwaliteitscontrole bewaakt het productieproces continue. vergisting van fijne gesneden witte kool, waaraan Het overtollige zuurkoolvocht uit de fabriek wordt verwerkt in alleen wat zout (ongeveer 1,5%) is toegevoegd een grote eigen waterzuiveringsinstallatie. Kramer is ‘on the ontstaat zuurkool. way to planet proof’ en heeft certificeringen van de sKall voor het biologisch dynamisch produceren van zuurkool. Ook het De zuurkool ligt opgeslagen in grote diepe putten voedselcertificaat BRC is aanwezig op het hoogste level, welke waar de natuurlijke fermentatie plaatsvindt. Wanneer staat voor productveiligheid, integriteit, rechtsgeldigheid de gesneden kool voldoende is gefermenteerd tot en kwaliteit. zuurkool wordt het uit de putten gehaald, verpakt en vervoerd naar DEEN. Ondanks alle ontwikkelingen blijft zuurkool maken voor de Kramer’s een ambacht; elke dag weer moet het beter. se CEN
Deen - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 8