Deen - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| BROOD & BANKET |
\
fe
Re
4
Gegrilde ki
met Paprika” guocamole
Ingrediënten
Bereiding
e 4 kipfilets
1 Verwarm de grill(pan). Snijd de kipfilets horizontaal open, maar niet
5 el olijfolie
helemaal door.
+ 1 el balsamicoazijn of
2 Leg de opengeklapte kipfilets een voor een tussen 2 vellen
e 1 el citroensap
vershoudfolie. Rol ze uit met een deegroller tot ze circa 1 cm dik zijn.
1 el mosterd
3 Meng 3 eetlepels olijfolie met de balsamico, mosterd en knoflook.
e 1 teentje knoflook, fijngehakt
Bestrijk de filets hiermee en laat afgedekt minimaal 30 minuten
° 6 sneeën brood
marineren.
° 1 zakje gemengde sla
+ 2 rode paprika's
4 Rooster intussen de paprika's tot de schil zwartgeblakerd is. Leg de
® 2 avocado’s
paprika's in een afgedekte schaal of plastic zak en laat iets afkoelen.
e 1 kleine ui gesnipperd
Verwijder daarna met een scherp mesje het vel en de zaadjes.
Hak het vruchtvlees fijn.
+ 2 el koriander gehakt
® 1 limoen, sap
5 Halveer de avocado’s en verwijder de pitten. Schep het vruchtvlees
® cayennepeper
eruit en prak dit met een vork tot een gladde puree. Roer de paprika,
ui, koriander, limoensap en een snufje cayennepeper erdoor. Rooster
Benodigdheden
de kipfilets in circa 3 minuten per kant goudbruin en gaar.
e grill(pan)
6 Bestrijk het brood met de rest van de olijfolie en rooster kort.
° vershoudfolie
° deegroller
Halveer de sneetjes brood en serveer de kip op het brood met de
paprika-guacamole en sla.
(©) ca. 25 minuten
D en
Kijk voor meer recepten op DEEN.nl
&
4 personen
an
lunch
Voedingswaarden p.p.
« 595 kcal e 34 g vet (waarvan 5 g verzadigd)
%
+ 32 g koolhydraten «7 g vezels
in
RER
ER
ey
SBN
EN
ne
ad.
&
es
>
jr
$
REP
art
Se
>