Deen - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 17 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 17
| BROOD & BANKET | \ fe Re 4 Gegrilde ki met Paprika” guocamole Ingrediënten Bereiding e 4 kipfilets 1 Verwarm de grill(pan). Snijd de kipfilets horizontaal open, maar niet 5 el olijfolie helemaal door. + 1 el balsamicoazijn of 2 Leg de opengeklapte kipfilets een voor een tussen 2 vellen e 1 el citroensap vershoudfolie. Rol ze uit met een deegroller tot ze circa 1 cm dik zijn. 1 el mosterd 3 Meng 3 eetlepels olijfolie met de balsamico, mosterd en knoflook. e 1 teentje knoflook, fijngehakt Bestrijk de filets hiermee en laat afgedekt minimaal 30 minuten ° 6 sneeën brood marineren. ° 1 zakje gemengde sla + 2 rode paprika's 4 Rooster intussen de paprika's tot de schil zwartgeblakerd is. Leg de ® 2 avocado’s paprika's in een afgedekte schaal of plastic zak en laat iets afkoelen. e 1 kleine ui gesnipperd Verwijder daarna met een scherp mesje het vel en de zaadjes. Hak het vruchtvlees fijn. + 2 el koriander gehakt ® 1 limoen, sap 5 Halveer de avocado’s en verwijder de pitten. Schep het vruchtvlees ® cayennepeper eruit en prak dit met een vork tot een gladde puree. Roer de paprika, ui, koriander, limoensap en een snufje cayennepeper erdoor. Rooster Benodigdheden de kipfilets in circa 3 minuten per kant goudbruin en gaar. e grill(pan) 6 Bestrijk het brood met de rest van de olijfolie en rooster kort. ° vershoudfolie ° deegroller Halveer de sneetjes brood en serveer de kip op het brood met de paprika-guacamole en sla. (©) ca. 25 minuten D en Kijk voor meer recepten op DEEN.nl & 4 personen an lunch Voedingswaarden p.p. « 595 kcal e 34 g vet (waarvan 5 g verzadigd) % + 32 g koolhydraten «7 g vezels in RER ER ey SBN EN ne ad. & es > jr $ REP art Se >
Deen - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 17