Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 11

IN Aa le xd I a N Ja A nf ” Ei > Ki | & Er er à. N \ a) 4 4 a # } | à LA NG 4 3 zZ à LA Et Bs = Fi dn & + À à A et le) ca. 25 minuten Ale + 1 uur intrekken % 4 personen Griekse tafelgrill da hoofdgerecht met biffeki en beerensalade Ingrediënten Bereiding e 1 komkommer Was de komkommer. Rasp een kwart van de komkommer op een grove * peper en zout rasp boven een zeef. Roer er Y2 tl zout door en laat 15 minuten uitlekken. e 400 g rundergehakt Snijd de rest van de komkommer in plakken. Hak de oreganoblaadjes e 30 g gyroskruiden (Verstegen) fijn. Pel en knijp een knoflookteentje fijn boven een grote kom. Voeg het e 2 takjes verse oregano gehakt, de gyroskruiden, oregano en het ei toe. Meng en kneed met de e 2 teentjes knoflook hand 3-5 minuten. Vorm er 12 ballen van, rol die tot ze ovaal zijn en druk ze + 1 klein ei een beetje plat. Bewaar in de koelkast. Snijd de courgettes in lange dunne + 2 courgettes plakken. Snijd van elke paprika 3-4 dunne ringen voor de salade. Snijd e 3 paprika's de rest in brede stukken voor op de grill. Hak voor de tzatziki de munt en e 2 takjes munt dille fijn. Halveer de citroen. Pel en pers het andere teentje knoflook fijn e 2 takjes dille en/of peterselie boven een kom. Roer er 2-3 el olijfolie, de gehakte kruiden, de skyr, een e 1 citroen paar druppels citroensap, de goed uitgelekte en uitgeknepen komkommer e 250 ml skyr en naar smaak peper en zout door. Laat in de koelkast een uurtje trekken e 200 g feta (dikke plak) (langer is nog beter!). Snijd voor de salade de vleestomaten in partjes en e 3 rijpe vleestomaten de rode (gepelde) ui in ringen. Doe de sla, de tomaat, ui, paprikaringen, e 1 rode ui plakken komkommer en olijven in een grote slakom. Breek de feta erboven e olijfolie in stukken. Besprenkel vlak voor het eten met wat olijfolie, bestrooi met e 1 zak ijsbergsla melange peper en eventueel wat zout. Hussel en knijp er de rest van de citroen e 100 g olijven boven uit. Leg de courgette, repen paprika en bifteki op een schaal. Zet Extra: tafelgrill of gourmetstel met olijfolie, sla en skyr-tzatziki op tafel. Verwarm de tafelgrill en de maaltijd kan beginnen. Serveertip: geef er pitabroodjes bij die u op de grillplaat even kunt Variatie: voeg kleine blokjes feta of oude kaas toe aan het rauwe gehakt. toasten. Voedingswaarden p.p. ® 721 kcal ® 51 g vet (waarvan 18 g verzadigd) e 20 g koolhydraten e 9 g vezels e 41 g eiwit EEEN +"

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 11