Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 12
| RECEPTEN | Asperge-maaltijdsalade me krielips, gornalen en gerookte zolm Ingrediënten Bereiding ® 900 g geschrapte krieltjes Halveer de krieltjes en zet ze op in zoveel koud water dat ze net onder e 1 kg asperges staan. Kook ze in 10-15 minuten gaar. Afgieten en een beetje laten e vers gemalen peper en uitlekken. Verwijder het houtige stukje (2-3 cm) van de onderkant van de eventueel zout asperges, schil ze en kook in ruim kokend water (eventueel met wat zout) e 1 bosje kervel of dille beetgaar (10-15 minuten, afhankelijk van de dikte). Laat uitlekken. e 1 kleine prei Hak ondertussen de kruiden grof. Snijd het witte en lichtgroene deel van ® 200 ml skyr de prei in zeer smalle ringen (gebruik het donkergroen bijvoorbeeld voor e 2-3 el fijngeraspte mierikswortel een soepje of wokgerecht). Meng de skyr in een grote schaal met de (Kühne) en/of Limburgse mosterd mierikswortel of mosterd en % van de groene kruiden. Verdun met 1-3 el e 1 krop sla of 2 kropjes water. Proef en breng op smaak met versgemalen peper, eventueel wat little gem sla zout en nog wat mierikswortel of mosterd. Was en droog de sla. Verdeel « 200 g gepelde garnalen de sla, asperges, krieltjes, prei, garnalen en zalm losjes over een schaal of « 200 g gerookte zalm 4 borden. Schep er wat dressing op en bestrooi met de rest van de kruiden. Geef de rest van de skyr-dressing er apart bij. Variatie: de garnalen kunt u vervangen door surimi. In plaats Voedingswaarden p.p. van krieltjes kunt u ook pasta e 445 kcal e 9 g vet (waarvan 2 g verzadigd) e 54 g koolhydraten 10 g vezels e 32 g eiwit gebruiken. Witte asperges kunt u ervangen door groene asperges of schorseneren. EE EE Gj EE EE EN ET (©) ca. 35 minuten % cs 4 personen TS sa hoofdgerecht 0 f or U .r ( à 4 N u‘ AN > A % GK Cp: 2 N ig S 8 Ee < c DE, x B 9 | lS Br PENN 3 ie h 4 3 br % | 4 % Ay ded £ A pn 2. CEN
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 12