Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

UITGELICHT

Ísey Skyr bouwt voort op dit originele product

Ondanks dat het productieproces vandaag de dag meer hightech is

en de kwaliteitsnormen strenger zijn geworden, is het basisrecept

en het gebruik van originele culturen voor het fermenteren van de

magere melk hetzelfde gebleven. Eiwitrijk, vetvrij, romig en heerlijk

- Isey Skyr is voor de consument vandaag van net zo veel waarde

als vroeger.

LL

Îsey Skyr is een zuivelproduct voor de moderne consument die

4

Bm,

lekkere en gezonde voeding belangrijk vindt. Het zit vol eiwitten en

nn. ©

Me”

wordt gezien als het nieuwe “superfood” in zuivel. Het is van nature

vetvrij, met een fluweelzachte textuur en een romige smaak.

wr a a a En cm js cam D

… fsey Skyr steeds meer gebruikt wordt

als gezond alternatief voor room of creme fraiche? U kunt het goed

en

gebruiken tijdens het bakken, als dip of in een smoothie!

za

= SNS ESS SRE SSL SES SSI ESS a

7

DE BASIS

Hoe komt Ísey Skyr aan die hoge hoeveelheid proteïnen,

is het vetvrij maar heeft het toch die romige textuur?

MELK

Dat begint bij de basis, want voor het maken van 1 liter skyr, wordt maar liefst 3,5

VERWARMEN

(Pasteuriseren)

liter melk gebruikt. Dit is 3,5 keer zoveel als bij het maken van yoghurt. Als eerste

wordt de melk gepasteuriseerd. Daarna wordt de melk gecentrifugeerd zodat de

pnnemcsmssscssss-

melk wordt gescheiden in magere melk en room. Skyr wordt namelijk gemaakt van

magere melk en dit zorgt voor het lage vetpercentage. In de volgende stap wordt

de melk gefermenteerd door originele IJslandse skyrculturen (ook wel

5558

É soma

melkzuurbacteriën genoemd) toe te voegen, wat dit product zo uniek maakt.

3,5 X MEER MELK

Tot slot, worden de wrongel en de wei van elkaar gescheiden. Dit gebeurt via

se



een uniek proces wat er op gericht is om een dikke substantie te verkrijgen en

CENTRIFUGEREN

tegelijkertijd de eiwitten niet verloren te laten. Zo blijft het een hoog eiwitgehalte

en

Vet wordt uit

behouden. Dit proces herhaalt zich totdat de Skyr dik genoeg van structuur is.

de melk gehaald

AL

ar

Originele

SNL à

Romig &

ee

eiwitrijk

KT

.

ER ORIGINEEL

“©

KA

I

KY

Ry =

& HOOG EIWIT GEHALTE

ION

HOZ ver

A]

LUS

4

SKYR

Vocht

0

=

ROM

BERE

IOINGSPROcES

SCHEIDEN

IIS

EEEN «>