Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 9
UITGELICHT Ísey Skyr bouwt voort op dit originele product Ondanks dat het productieproces vandaag de dag meer hightech is en de kwaliteitsnormen strenger zijn geworden, is het basisrecept en het gebruik van originele culturen voor het fermenteren van de magere melk hetzelfde gebleven. Eiwitrijk, vetvrij, romig en heerlijk - Isey Skyr is voor de consument vandaag van net zo veel waarde als vroeger. LL Îsey Skyr is een zuivelproduct voor de moderne consument die 4 Bm, lekkere en gezonde voeding belangrijk vindt. Het zit vol eiwitten en nn. © Me” wordt gezien als het nieuwe “superfood” in zuivel. Het is van nature vetvrij, met een fluweelzachte textuur en een romige smaak. wr a a a En cm js cam D … fsey Skyr steeds meer gebruikt wordt als gezond alternatief voor room of creme fraiche? U kunt het goed en gebruiken tijdens het bakken, als dip of in een smoothie! za = SNS ESS SRE SSL SES SSI ESS a 7 DE BASIS Hoe komt Ísey Skyr aan die hoge hoeveelheid proteïnen, is het vetvrij maar heeft het toch die romige textuur? MELK Dat begint bij de basis, want voor het maken van 1 liter skyr, wordt maar liefst 3,5 VERWARMEN (Pasteuriseren) liter melk gebruikt. Dit is 3,5 keer zoveel als bij het maken van yoghurt. Als eerste wordt de melk gepasteuriseerd. Daarna wordt de melk gecentrifugeerd zodat de pnnemcsmssscssss- melk wordt gescheiden in magere melk en room. Skyr wordt namelijk gemaakt van magere melk en dit zorgt voor het lage vetpercentage. In de volgende stap wordt de melk gefermenteerd door originele IJslandse skyrculturen (ook wel 5558 É soma melkzuurbacteriën genoemd) toe te voegen, wat dit product zo uniek maakt. 3,5 X MEER MELK Tot slot, worden de wrongel en de wei van elkaar gescheiden. Dit gebeurt via se — een uniek proces wat er op gericht is om een dikke substantie te verkrijgen en CENTRIFUGEREN tegelijkertijd de eiwitten niet verloren te laten. Zo blijft het een hoog eiwitgehalte en Vet wordt uit behouden. Dit proces herhaalt zich totdat de Skyr dik genoeg van structuur is. de melk gehaald AL ar Originele SNL à Romig & ee eiwitrijk KT . ER ORIGINEEL “© KA I KY Ry = & HOOG EIWIT GEHALTE ION HOZ ver A] LUS 4 SKYR Vocht 0 = ROM BERE IOINGSPROcES SCHEIDEN IIS EEEN «>
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 9