Deen - Folder van 08.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 08.02.2020 tot 29.02.2020.



Deen Folder 08.02.2020

Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 08.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 08.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 11

ze u‘ N 5 Live = he. A ie a = N Y B Qi SN à k $ Zon Ak € ©} = A f = f = E + 2 rsonen Gepof gar SE L la u AI len ppeie ah nn re me spruilgs- en ai re Ingrediënten Bereiding olijfolie Verwarm de oven voor op 225°C. Boen de aardappelen schoon en leg ze in . 2 grote kruimige pofaardappelen het midden van de vellen folie. Schenk er een beetje olijfolie over. . 3 takjes rozemarijn Bestrooi ze met wat grof zout. Leg op elk een takje rozemarijn. Vouw ze . grof zout dicht en pof de aardappelen in ca. 1 uur en 15 minuten gaar. Ze zijn gaar als 350 g groene of paarse spruitjes een puntig mesje er makkelijk in geprikt kan worden en de aardappel niet . 1 gele paprika meer stevig aanvoelt. Breng ondertussen een flinke laag water aan de kook, 1 kleine prei eventueel met wat zout. Kook hierin de spruitjes ca. 10 minuten (afhankelijk . 150 g gemarineerde kipreepjes van de grootte). Haal de naalden van het overgebleven takje rozemarijn . 1 kippenbouillontablet los en hak ze fijn. Snijd de paprika in repen en de prei in ringen, was en e allesbinder droog ze. Verwarm een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en roerbak Extra: 2 vellen aluminiumfolie de kipreepjes 3 minuten. Voeg de fijngehakte rozemarijn, paprika en prei toe en roerbak nog 3 minuten. Voeg % | heet water toe. Verkruimel de Variatie: vervang de spruitjes door bouillontablet erover en breng al roerende aan de kook. Voeg al roerende paddenstoelen, kerstomaatjes, 2-3 el allesbinder toe en roer tot er een niet al te dikke ragout ontstaat. boontjes of worteltjes (in stukken) Even laten bubbelen. Giet het vocht van de spuitjes goed af. Roer de De kipreepjes kunt u vervangen spruitjes erdoor en laat nog heel even pruttelen. Leg de aardappelen op door vleesvervangers of gyros- 2 borden, snijd ze doormidden en schep de ragout erover. flakes. Het is heerlijk om geraspte kaas over de ragout in de Voedingswaarden p.p. aardappelen te strooien « 702 kcal « 18 g vet (waarvan 4 g verzadigd) + % g koolhydraten » 18 g vezels « 30 g eiwit Tip: is de saus te dik? Voeg dan een scheutje bouillon toe D D ke wise — =Gluten vrij (V)= Vegetarisch (V) = Veganistisch (L)= Lactose vrij (K) = Koolhydraatarm °11

Deen - Folder van 08.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 11