Deen - Folder van 08.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 08.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| RECEPTEN |
Groene kool ‘pasta'e
met Temoïen- gehalt en paddensteelensaus
Ingrediënten
Bereiding
.
400 g gemengde paddenstoelen
Maak de paddenstoelen schoon en snijd grote doormidden of in vieren.
e
olijfolie
Verhit een scheutje olijfolie in een braadpannetje en roerbak hierin het
e
200 g mager rundergehakt
gehakt een paar minuten tot het rul is. Als er bij het bakken veel vocht in
Y2 | tomaten blokjes
de pan is gekomen dan kunt u dat afgieten. Voeg de paddenstoelen toe en
1 el gemengde Italiaanse kruiden
roerbak 2 minuten. Voeg de tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toe.
.
1 groentebouillontablet
Verkruimel de bouillontablet erboven. Breng al roerende tegen de kook
.
400 g groene kool
aan en laat op een heel laag vuur ca. 10 minuten zachtjes pruttelen.
e
peper en zout
Snijd ondertussen de kool in smalle repen. Breng een flinke laag water
.
2-3 el geraspte oude kaas of
aan de kook (eventueel met wat zout) en kook hierin de koolreepjes
Parmezaanse kaas
5 minuten. Afgieten en heel goed laten uitlekken. Roer een scheutje
olijfolie door de saus. Proef en voeg eventueel peper en wat zout toe.
Variatie: in plaats van groene
Verdeel de kool”pasta” over 2 borden. Schep de saus erover en bestrooi
kool kunt u ook courgettereepjes
met de kaas.
gebruiken als ‘pasta’.
Voedingswaarden p.p.
« 395 kcal « 25 g vet (waarvan 7 g verzadigd) « 15 g koolhydraten 11 g vezels « 22 g eiwit
Tip: voeg voor een lekker pikantje,
wat hete pepersaus aan de
tomatensaus toe.
Sie ti ni TT ti die
(©) ca. 20 minuten
% 2 personen
A
%
da hoofdgerecht
Le
ss
L
2
hi
>
7
Lx
ERS
B
m
Ir
En
TT
th
(2
SA
|
de
Se
+
4
|
AG
(à
PE
2]
VA
Va
À
in
Le
ev,
(5
A)
Old
ve
fé
10:39
>