Deen - Folder van 08.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 08.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 08.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 08.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 15
Het is nu vast duidelijk wat de Krustie broodjes zo Het deeg kan dan goed rijzen om zo een optimale bijzonder maakt, maar hoe worden ze precies bereid? smaak, geur en krokantheid te bereiken. Het begint allemaal bij een klein stukje deeg en eindigt in het allerlekkerste broodje! Elke ochtend ontvangen de DEEN winkels verse deegstukjes van Bakkerij Pater. Deze deegstukjes Door gebruik te maken van een speciale worden vervolgens in de winkel gebakken en bereidingstechniek krijgt het deeg van de Krustie omgetoverd tot onze Krustie broodjes, kijk maar eens: broodjes minimaal 12 uur de tijd om te rusten. = 12 vn an, r = Be D | = Se do 24 à vs ga SE eo A Pr > A Dome 32, Be. > — = x 2 be N| °15 D
Deen - Folder van 08.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 15