Deen - Folder van 08.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 08.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Het is nu vast duidelijk wat de Krustie broodjes zo
Het deeg kan dan goed rijzen om zo een optimale
bijzonder maakt, maar hoe worden ze precies bereid?
smaak, geur en krokantheid te bereiken.
Het begint allemaal bij een klein stukje deeg en eindigt
in het allerlekkerste broodje!
Elke ochtend ontvangen de DEEN winkels verse
deegstukjes van Bakkerij Pater. Deze deegstukjes
Door gebruik te maken van een speciale
worden vervolgens in de winkel gebakken en
bereidingstechniek krijgt het deeg van de Krustie
omgetoverd tot onze Krustie broodjes, kijk maar eens:
broodjes minimaal 12 uur de tijd om te rusten.
=
12
vn
an,
r
=
Be
D
|
=
Se
do
24
à
vs
ga
SE
eo
A
Pr
>
A
Dome
32,
Be.
>
—
=
x
2
be
N|
°15
D