Deen - Folder van 08.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 08.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Het is nu vast duidelijk wat de Krustie broodjes zo

Het deeg kan dan goed rijzen om zo een optimale

bijzonder maakt, maar hoe worden ze precies bereid?

smaak, geur en krokantheid te bereiken.

Het begint allemaal bij een klein stukje deeg en eindigt

in het allerlekkerste broodje!

Elke ochtend ontvangen de DEEN winkels verse

deegstukjes van Bakkerij Pater. Deze deegstukjes

Door gebruik te maken van een speciale

worden vervolgens in de winkel gebakken en

bereidingstechniek krijgt het deeg van de Krustie

omgetoverd tot onze Krustie broodjes, kijk maar eens:

broodjes minimaal 12 uur de tijd om te rusten.

=

12

vn

an,

r

=

Be

D

|

=

Se

do

24

à

vs

ga

SE

eo

A

Pr

>

A

Dome

32,

Be.

>



=

x

2

be

N|

°15

D