Deen - Folder van 08.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 08.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

BANDEROS

nn VS

NTA RIK

m

Kr

xicaan

u

Genieten vande Mexicaanse keuken gaat wel heel makkelijk

met de nieuwe producten van Banderos.

Mexicaanse vega

tortillawraps met

fajitasaus ©

voor 6 stuks

ca. 25 minuten

+ 2el. olif- of arachideolie

.

1 ui, gesnipperd

.

2 teentjes knoflook, fiingehakt

.

1 zakje Banderos Fajita Kruidenmix

.

1 rode of gele paprika, zonder zaadjes, in blokjes

ER

.

1 courgette, in blokjes

|

.

2 tomaten, in blokjes

.

1 blikje (250 g) kidneybonen, uitgelekt

e

\

1 blikje (200 g) mais, uitgelekt

6 Banderos Tortilla Wraps

.

1 pot Banderos Fajita Saus

tn,

>

.

150 g belegen kaas, geraspt

.

lage ovenschaal of bakplaat, ingevet

HN

Bereiden

Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de

BANDEROS

ui en knoflook 1-2 minuten. Voeg de kruidenmix, paprika,

courgette en tomaten toe en roerbak 2-3 minuten.

—_

AC

Schep de bonen en mais erdoor en verwarm op een

WRAPS

lage stand 3-4 minuten. Besprenkel de tortillawraps

met water en verhit 10-15 seconden in de magnetron

A

Ee

op 700 watt of bak beide zijden 10-15 seconden in een

droge, hete koekenpan. Verwarm de ovengrill. Bestrijk de

ft

euw

U

A

3

tortillawraps met een dun laagje fajitasaus en verdeel het

A)

groentemengsel erover. Rol de wraps op en leg ze naast

elkaar in de ovenschaal. Strijk de rest van de saus erover en

bestrooi met de kaas. Zet de wraps niet te dicht onder de

ne

ovengrill tot de kaas licht gesmolten is.

LEE

Fayıra Saus

CES

Ti

og voor vleesliefhebbers nog wat rundergehakt toe

aan het bonenmengsel.