Deen - Folder van 08.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 08.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À
BANDEROS
nn VS
NTA RIK
m
Kr
xicaan
u
Genieten vande Mexicaanse keuken gaat wel heel makkelijk
met de nieuwe producten van Banderos.
Mexicaanse vega
tortillawraps met
fajitasaus ©
voor 6 stuks
ca. 25 minuten
+ 2el. olif- of arachideolie
.
1 ui, gesnipperd
.
2 teentjes knoflook, fiingehakt
.
1 zakje Banderos Fajita Kruidenmix
.
1 rode of gele paprika, zonder zaadjes, in blokjes
ER
.
1 courgette, in blokjes
|
.
2 tomaten, in blokjes
.
1 blikje (250 g) kidneybonen, uitgelekt
e
\
1 blikje (200 g) mais, uitgelekt
6 Banderos Tortilla Wraps
.
1 pot Banderos Fajita Saus
tn,
>
.
150 g belegen kaas, geraspt
.
lage ovenschaal of bakplaat, ingevet
HN
Bereiden
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de
BANDEROS
ui en knoflook 1-2 minuten. Voeg de kruidenmix, paprika,
courgette en tomaten toe en roerbak 2-3 minuten.
—_
AC
Schep de bonen en mais erdoor en verwarm op een
WRAPS
lage stand 3-4 minuten. Besprenkel de tortillawraps
met water en verhit 10-15 seconden in de magnetron
A
Ee
op 700 watt of bak beide zijden 10-15 seconden in een
droge, hete koekenpan. Verwarm de ovengrill. Bestrijk de
ft
euw
U
A
3
tortillawraps met een dun laagje fajitasaus en verdeel het
A)
groentemengsel erover. Rol de wraps op en leg ze naast
elkaar in de ovenschaal. Strijk de rest van de saus erover en
bestrooi met de kaas. Zet de wraps niet te dicht onder de
ne
ovengrill tot de kaas licht gesmolten is.
LEE
Fayıra Saus
CES
Ti
og voor vleesliefhebbers nog wat rundergehakt toe
aan het bonenmengsel.