Deen - Folder van 10.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 10.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

9

prie

a |

Notenmix

Bz—

‚Amandelen, walnoten, paranoten, cashewnoten,

J

pecannoten en hazelnoten samen in de mix. Het beste

van alle noten vol met eiwitten, mineralen en vitamines.

Lekker als tussendoortje, in de yoghurt, door een salade

of als vleesvervanger bij een stamppot.

Be

/

Gepelde walnoten

De walnoot is rijk aan vezels, onverzadigde

vetten en mineralen, waaronder de gezonde

Pecannoten

omega-3 vetten.

De hoge dosis vitamine B1 in de pecannoot ondersteunt het

Dit kan bijdragen aan een verlaging van het

energieniveau en draagt bij aan de ondersteuning van het

cholesterol gehalte. Onze, al voor u gepelde

zenuwstelsel, perfect dus voor wanneer u veel in beweging

walnoten, groeien in Moldavie, Oost-Europa.

bent. De pecannoot bevat een grote hoeveelheid mineralen,

Lekker door bananenbrood, overnight oats of

waaronder een hoge hoeveelheid zink, en onverzadigde

als vleesvervanger in een salade of gratin.

vetten. De pecannoot is de vrucht van een boom die tot wel

40-50 meter hoog is en vooral groeit in de Verenigde Staten

Lekker in combinatie met bietjes, in een pudding of cake of

als topping op een plaattaart.

Zeëte aardappelsalade

=

mel peulijes, ea en oser

à

Ingrediënten

Kook de aardappelblokjes in circa 10

er

+ 4 zoete aardappels, geschild,

‘+

minuten gaar in water met zout. Voeg

in blokjes

ps

“3

AN

+ 200 g peultjes, in stukjes

de laatste 2 minuten van de kooktijd de

« 6 el Griekse yoghurt

peultjes toe.

« 2 el mayonaise,

3

u!

Meng intussen de Griekse yoghurt met

be

4

+ 2 tl komijnpoeder (djinten)

en

« 2 avocado’s, geschild, in blokjes

de mayonaise en komijn en breng deze

A

+ 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes

e*

AIT

+ 150 9 feta, verkruimeld

dressing op smaak met zout en peper.

Pi

+ 50 9 walnoten, grof gehakt

Giet de aardappelblokjes en peultjes af

r

en laat afkoelen onder koud water. Roer

Es 5

N

À 25 min

de aardappelblokjes en peultjes door de

er

|

>

ö$ A personen

dressing en voeg de avocado, bosui, feta

vd

4

PEEN

S

en walnoten toe. Breng op smaak met

zout en peper en serveer direct.

=

|

er ee

Kijk voor alle recepten op DEEN.nl

EEN ++