Deen - Folder van 10.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 10.03.2021 tot 31.03.2021.



Deen Folder 10.03.2021

Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 10.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 10.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 13

À 9 prie a | Notenmix Bz— ‚Amandelen, walnoten, paranoten, cashewnoten, J pecannoten en hazelnoten samen in de mix. Het beste van alle noten vol met eiwitten, mineralen en vitamines. Lekker als tussendoortje, in de yoghurt, door een salade of als vleesvervanger bij een stamppot. Be / Gepelde walnoten De walnoot is rijk aan vezels, onverzadigde vetten en mineralen, waaronder de gezonde Pecannoten omega-3 vetten. De hoge dosis vitamine B1 in de pecannoot ondersteunt het Dit kan bijdragen aan een verlaging van het energieniveau en draagt bij aan de ondersteuning van het cholesterol gehalte. Onze, al voor u gepelde zenuwstelsel, perfect dus voor wanneer u veel in beweging walnoten, groeien in Moldavie, Oost-Europa. bent. De pecannoot bevat een grote hoeveelheid mineralen, Lekker door bananenbrood, overnight oats of waaronder een hoge hoeveelheid zink, en onverzadigde als vleesvervanger in een salade of gratin. vetten. De pecannoot is de vrucht van een boom die tot wel 40-50 meter hoog is en vooral groeit in de Verenigde Staten Lekker in combinatie met bietjes, in een pudding of cake of als topping op een plaattaart. Zeëte aardappelsalade = mel peulijes, ea en oser à Ingrediënten Kook de aardappelblokjes in circa 10 er + 4 zoete aardappels, geschild, ‘+ minuten gaar in water met zout. Voeg in blokjes ps “3 AN + 200 g peultjes, in stukjes de laatste 2 minuten van de kooktijd de « 6 el Griekse yoghurt peultjes toe. « 2 el mayonaise, 3 u! Meng intussen de Griekse yoghurt met be 4 + 2 tl komijnpoeder (djinten) en « 2 avocado’s, geschild, in blokjes de mayonaise en komijn en breng deze A + 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes e* AIT + 150 9 feta, verkruimeld dressing op smaak met zout en peper. Pi + 50 9 walnoten, grof gehakt Giet de aardappelblokjes en peultjes af r en laat afkoelen onder koud water. Roer Es 5 N À 25 min de aardappelblokjes en peultjes door de er | > ö$ A personen dressing en voeg de avocado, bosui, feta vd 4 PEEN S en walnoten toe. Breng op smaak met zout en peper en serveer direct. = | er ee Kijk voor alle recepten op DEEN.nl EEN ++

Deen - Folder van 10.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 13