Deen - Folder van 10.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 10.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
>
;
1
3
5
%
x
2
rt
#
LL.
x
wer
ur
=
3
me
ad
à
”
#
Se
ze
AP à
j;
re
5
#
Á
3
En
ya
a
& 30 minuten
ae
NN
& lunch/voorgerecht
Kaassoep
in breedbel
Ingrediënten
Bereiding
.
3 el olijfolie
Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de ui, tijm en laurierblaadjes 2-3
.
1 ui of, gesnipperd
minuten. Voeg de bleekselderij, winterwortel en aardappel toe en bak nog
.
2 sjalotjes, gesnipperd
4-5 minuten. Blus af met het bier. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes
3 takjes tijm of
circa 15 minuten. Snijd de kapjes van de Italiaanse bollen en hol de broodjes
1 tl gedroogde tijm
uit met een lepel. Verkruimel het broodkruim en rooster dit in een droge,
2 laurierblaadjes
hete koekenpan. Schep de peterselie erdoor. Verwijder de takjes tijm en
2 stengels bleekselderij,
laurierblaadjes uit de soep. Voeg de kaas toe en pureer met een staafmixer
in boogjes
tot een gebonden soep. Vul de broodbollen met de kaassoep en bestrooi
1 winterwortel, in plakjes
met het krokant gebakken broodkruim.
1 grote kruimige aardappel,
Voedingswaarden p.p.
in blokjes
« 555 kcal + 24 g vet (waarvan 10 9 verzadigd) « 58 g koolhydraten « 0 9 vezels
200 ml donker bier
11 groentebouillon
4 Italiaanse bollen
2 el platte peterselie of gehakt
2 el bladselderij gehakt
150 g belegen kaas, geraspt
14e