Deen - Folder van 10.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 10.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

>

;

1

3

5

%

x

2

rt

#

LL.

x

wer

ur

=

3

me

ad

à



#

Se

ze

AP à

j;

re

5

#

Á

3

En

ya

a

& 30 minuten

ae

NN

& lunch/voorgerecht

Kaassoep

in breedbel

Ingrediënten

Bereiding

.

3 el olijfolie

Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de ui, tijm en laurierblaadjes 2-3

.

1 ui of, gesnipperd

minuten. Voeg de bleekselderij, winterwortel en aardappel toe en bak nog

.

2 sjalotjes, gesnipperd

4-5 minuten. Blus af met het bier. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes

3 takjes tijm of

circa 15 minuten. Snijd de kapjes van de Italiaanse bollen en hol de broodjes

1 tl gedroogde tijm

uit met een lepel. Verkruimel het broodkruim en rooster dit in een droge,

2 laurierblaadjes

hete koekenpan. Schep de peterselie erdoor. Verwijder de takjes tijm en

2 stengels bleekselderij,

laurierblaadjes uit de soep. Voeg de kaas toe en pureer met een staafmixer

in boogjes

tot een gebonden soep. Vul de broodbollen met de kaassoep en bestrooi

1 winterwortel, in plakjes

met het krokant gebakken broodkruim.

1 grote kruimige aardappel,

Voedingswaarden p.p.

in blokjes

« 555 kcal + 24 g vet (waarvan 10 9 verzadigd) « 58 g koolhydraten « 0 9 vezels

200 ml donker bier

11 groentebouillon

4 Italiaanse bollen

2 el platte peterselie of gehakt

2 el bladselderij gehakt

150 g belegen kaas, geraspt

14e