Deen - Folder van 10.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 10.03.2021 tot 31.03.2021.



Deen Folder 10.03.2021

Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 10.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 10.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 14

N > ; 1 3 5 % x 2 rt # LL. x wer ur = 3 me ad à ” # Se ze AP à j; re 5 # Á 3 En ya a & 30 minuten ae NN & lunch/voorgerecht Kaassoep in breedbel Ingrediënten Bereiding . 3 el olijfolie Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de ui, tijm en laurierblaadjes 2-3 . 1 ui of, gesnipperd minuten. Voeg de bleekselderij, winterwortel en aardappel toe en bak nog . 2 sjalotjes, gesnipperd 4-5 minuten. Blus af met het bier. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 3 takjes tijm of circa 15 minuten. Snijd de kapjes van de Italiaanse bollen en hol de broodjes 1 tl gedroogde tijm uit met een lepel. Verkruimel het broodkruim en rooster dit in een droge, 2 laurierblaadjes hete koekenpan. Schep de peterselie erdoor. Verwijder de takjes tijm en 2 stengels bleekselderij, laurierblaadjes uit de soep. Voeg de kaas toe en pureer met een staafmixer in boogjes tot een gebonden soep. Vul de broodbollen met de kaassoep en bestrooi 1 winterwortel, in plakjes met het krokant gebakken broodkruim. 1 grote kruimige aardappel, Voedingswaarden p.p. in blokjes « 555 kcal + 24 g vet (waarvan 10 9 verzadigd) « 58 g koolhydraten « 0 9 vezels 200 ml donker bier 11 groentebouillon 4 Italiaanse bollen 2 el platte peterselie of gehakt 2 el bladselderij gehakt 150 g belegen kaas, geraspt 14e

Deen - Folder van 10.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 14