Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 06.10.2021 tot 13.10.2021.

Hier is pagina 16 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 06.10.2021 tot 13.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 16
EN LOS > D + ad «a 74 DA FN G pe “+ y ÿ GT ei 2 fe B ee Ee = 2" # En S a ni B D “+ KE 3 122 == , — fj Va Gegratineerde champignonragout a a Ek 5 met geroosterde herfstgroenten fe PA 1120 14 online! BENODIGDHEDEN BEREIDINGSWIJZE +1 pastinaak, in lange stukken + Verwarm de oven voor op 180 graden. + Rooster het stokbrood door deze 3 Rs DATENT CETTE + Bekleed een bakplaat met bakpapier minuten aan te bakken in een droge Fe « 1 muskaatpompoen, pitten verwijderd EE CE CE koekenpan. Keer regelmatig. Es B en in parten » Meng de groenten op de bakplaat + Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en = + 1 rode ui, in parten met 3 el olijfolie, zout en peper. bak de champignons 2 minuten. TE + Rooster de groenten 35 minuten Nad CIE OM ETC + Zout en peper in de voorverwarmde oven. Schep an AC an BETTER TUN LEE ERBEN +100 g herfstkaas, geraspt + Verdeel de ragout over de vuurvaste Tip: maak het gerecht afmet verse « 1 bake-off stokbrood, in sneetjes bakjes/pannetjes en bestrooi met de peterselie. EEE ER EUER geraspte kaas. Zet de ragout de laatste plakjes 15 minuten bij de groenten in de oven. + Bakplaat DETENTE + 4 vuurvaste bakjes/pannetjes andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl e 1e Kijk voor dit recept en
Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 16