Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 06.10.2021 tot 13.10.2021.

Hier is pagina 29 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 06.10.2021 tot 13.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 29
wg Mi 4 cen 110 En E à. rs si 2" alken € 4 es ET 4 we P- y; , I 4 L $ a ES =" AH “ in m > m ui 2 pi 4 ? = gen nl 4 Dd Cn ÿ 5 pe Fa Ge 270 ar 3 74 à “3 Ik Ay 7 03 ” é = © vr. 5 À Wortelwrap-cups met stoofpeer, blauwe kaas en warme specerijensiroop BORREL gt 4 PER @toMIl + 15 MIN. OVEN BENODIGDHEDEN BEREIDINGSWIJZE + 2 wortelwraps + Verwarm de oven voor op 180 graden. + Schenk intussen het vocht van de «50 g gedroogd + Snijd de wraps in vieren en knip het stoofperen in een steelpannetje. dadelvruchtenbrood bakpapier in 8 stukjes. Bekleed de Voeg er een snufje komijn en kaneel aan + 200 g stoofperen in siroop muffinvormen met bakpapier en vouw toe en breng aan de kook. Laat indikken de wraps erin als cups. tot een siroop. «100 g blauwe kaas « Verdeel het vruchtenbrood over « 2 takjes tijm, gerist + Besprenkel de cups met de siroop, + Komijnpoeder de bakjes gevolgd door de partjes pecannoten en de overige tijm. Serveer + Kaneelpoeder stoofpeer en kaas. Bestrooi met de helft direct. + 20 g pecannoten van de tijm. «1 vel bakpapier « Bak de cups in 10 à 15 minuten af in de + Muffinvorm voor 8 muffins voorverwarmde oven. Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl 29
Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 29