Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 06.10.2021 tot 13.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

74

Heifst

N

à

ag

een

==

DE

a

ne

en

Vd

Ki

er

DN

3

"+

p

N

Va

En.

pa

N

#7

IE

Pd

3

=S

>

En

ed

5

nd

EP

LE

08

© Pr.

4

HA

ss

a

Breekbrood met bospaddenstoelenkaas

3

tt

met Provencaalse kruiden en noten

BORREL 888% 6-8 PERS. (960 MIN. + 25 MI!

OVENT]

D + 30 MIN. WACHTT!

Bekijk

11112

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

DATENT

« Verwarm de oven voor op 200 graden.

+ Rol beide deegsoorten uit tot een lange

+ 4 broodmix zonnebloempitten

« Bereid de broodmixen volgens de

rol van 3 cm dikte. Snijd beide rollen in

» 2 el Provengaalse kruiden

aanwijzingen op de verpakking.

15 gelijke stukken, zodat u 30 stukken

REN ES

« Voeg tijdens de bereiding de

overhoudt en rol deze in balletjes. Leg de

+100 g Parmezaanse kaas, geraspt

KN ne Ns aa at TE Ci

bolletjes naast elkaar in de springvorm.

DO Rt

toe aan de broodmix wit en voeg bij

Laat 30 minuten rijzen.

+ 2 el gepelde pistachenoten,

de broodmix zonnebloempitten de

Bestrijk de bovenkant van de balletjes

Parmezaanse kaas toe.

grofgehakt

ALENA NEEN eat

RORE Etenen cen

+ Laat beide mixen 30 minuten rusten op

DRE eenn EE

geraspt

kamertemperatuur, in aparte kommen.

pompoenpitten, chiazaad en gedroogde

«2 el pompoenpitten

« Vet intussen de randen van de

bieslook.

+1 el chiazaad

EDEN

springvorm lichtjes in met olijfolie en

BRE Wer CCS

bekleed de bodem met bakpapier.

PRE ae aars nl

TC

van de voorverwarmde oven.

+ Bakpapier

QE

© 48 Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl