Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 06.10.2021 tot 13.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
74
Heifst
N
à
ag
een
==
DE
a
ne
en
Vd
Ki
er
DN
3
"+
p
N
Va
En.
pa
N
#7
IE
Pd
3
=S
>
En
ed
5
nd
EP
LE
08
© Pr.
4
HA
ss
a
Breekbrood met bospaddenstoelenkaas
3
tt
met Provencaalse kruiden en noten
BORREL 888% 6-8 PERS. (960 MIN. + 25 MI!
OVENT]
D + 30 MIN. WACHTT!
Bekijk
11112
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
DATENT
« Verwarm de oven voor op 200 graden.
+ Rol beide deegsoorten uit tot een lange
+ 4 broodmix zonnebloempitten
« Bereid de broodmixen volgens de
rol van 3 cm dikte. Snijd beide rollen in
» 2 el Provengaalse kruiden
aanwijzingen op de verpakking.
15 gelijke stukken, zodat u 30 stukken
REN ES
« Voeg tijdens de bereiding de
overhoudt en rol deze in balletjes. Leg de
+100 g Parmezaanse kaas, geraspt
KN ne Ns aa at TE Ci
bolletjes naast elkaar in de springvorm.
DO Rt
toe aan de broodmix wit en voeg bij
Laat 30 minuten rijzen.
+ 2 el gepelde pistachenoten,
de broodmix zonnebloempitten de
Bestrijk de bovenkant van de balletjes
Parmezaanse kaas toe.
grofgehakt
ALENA NEEN eat
RORE Etenen cen
+ Laat beide mixen 30 minuten rusten op
DRE eenn EE
geraspt
kamertemperatuur, in aparte kommen.
pompoenpitten, chiazaad en gedroogde
«2 el pompoenpitten
« Vet intussen de randen van de
bieslook.
+1 el chiazaad
EDEN
springvorm lichtjes in met olijfolie en
BRE Wer CCS
bekleed de bodem met bakpapier.
PRE ae aars nl
TC
van de voorverwarmde oven.
+ Bakpapier
QE
© 48 Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl