Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 06.10.2021 tot 13.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



en

ai t

à

=

eh

ste

N

Le

bs

AN 4

4

4,

Fr

Æ 7

f

ge

a

fj

A

Á

F

+

Re

=)

Fe

A

hand

an

6;

a

x

D



S

\

N

|

ed

RE

4

Ef

4

Di

ca

à 4

m;

m

85

le

ei

iN

© vr.

A3

#

un

ed

4

4

JA

ms

D

27

©

N

er

A

»r

4

Herfst tofubowl

N

a

er

en,

an,

DR

met omeletreepjes,

2

De

f

es

Per

pompoen en houmous

online!

2

net

Jen

ax

d

A \

BENODIGDHEDEN

« Meng de tofublokjes met de ketjap en

5

knoflookpoeder in een kom. Marineer 5

+ 600 gwitte rijst

minuten.

« 2 el azijn

#

+ 2 ti suiker

+ Bekleed een bakplaat met bakpapier

+ 500 g tofu, in blokjes

en meng de pompoenparten met 2 el

«4 el ketjap

olijfolie, cayennepeper, zout en peper.

+ 1tl knoflookpoeder

Rooster de pompoen 20 minuten in de

‚®

« 150 g pompoen, in parten

voorverwarmde oven. Keer halverwege

« Olijfolie

‘om. Laat vervolgens afkoelen.

+ Vatl cayennepeper

+ Kluts intussen de eieren met melk, zout

« Zouten peper

en peper. Verhit een scheutje olijfolie in

« 3eieren

een koekenpan en bak hierin 2 dunne

+ 50 ml melk

omeletten. Rol ze op en laat afkoelen.

+ 250 g kastanjechampignons, in parten

Snijd vervolgens in dunne repen.

« M rode kool

« Verhit nogmaals een scheutje olijfolie in

+ Ya citroen, uitgeperst

de pan en bak de gemarineerde tofu in 5

minuten licht krokant. Haal uit de pan en

« 2 cm verse gember, geraspt

+ 2 el agavesiroop

bak vervolgens de champignons in een

+ 100 g houmous ras el hanout

scheutje olijfolie in 5 minuten bruin.

+ Cashewnoten, grof gehakt

« Snijd de rode kool fijn en meng met het

+ 1elchiazaad

citroensap, de agavesiroop, gember en

zout en peper.

« 10 g koriander, grof gesneden

« Bakplaat

« Verdeel de helft van de rijst overde

+ Bakpapier

bodem van de kommen. Leg de andere

+ 4 eetkommen

helft rijst als een pizzapunt in elke kom.

Verdeel de pompoen, champignons,

BEREIDINGSWIJZE

omeletreepjes, rode kool en tofu net zoals

« Verwarm de oven voor op 180 graden.

de rijst in een pizzapunt over de kommen.

+ Kook de rijst volgens de aanwijzingen op

Schep in het midden een flinke lepel

rer

verpakking. Voeg de azijn en suiker toe

houmous.

aan het water. Laat de rijst vervolgens

« Bestrooi de kommen met de

koud worden.

cashewmoten, chiazaad en koriander.

18 Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl