Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 18


Hier is pagina 18 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 06.10.2021 tot 13.10.2021.



Lidl Folder 06.10.2021

Hier is pagina 18 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 06.10.2021 tot 13.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 18

” en ai t à = eh ste N Le bs AN 4 4 4, Fr Æ 7 f ge a fj A Á F + Re =) Fe A hand an 6; a x D u» S \ N | ed RE 4 Ef 4 Di ca à 4 m; m 85 le ei iN © vr. A3 # un ed 4 4 JA ms D 27 © N er A »r 4 Herfst tofubowl N a er en, an, DR met omeletreepjes, 2 De f es Per pompoen en houmous online! 2 net Jen ax d A \ BENODIGDHEDEN « Meng de tofublokjes met de ketjap en 5 knoflookpoeder in een kom. Marineer 5 + 600 gwitte rijst minuten. « 2 el azijn # + 2 ti suiker + Bekleed een bakplaat met bakpapier + 500 g tofu, in blokjes en meng de pompoenparten met 2 el «4 el ketjap olijfolie, cayennepeper, zout en peper. + 1tl knoflookpoeder Rooster de pompoen 20 minuten in de ‚® « 150 g pompoen, in parten voorverwarmde oven. Keer halverwege « Olijfolie ‘om. Laat vervolgens afkoelen. + Vatl cayennepeper + Kluts intussen de eieren met melk, zout « Zouten peper en peper. Verhit een scheutje olijfolie in « 3eieren een koekenpan en bak hierin 2 dunne + 50 ml melk omeletten. Rol ze op en laat afkoelen. + 250 g kastanjechampignons, in parten Snijd vervolgens in dunne repen. « M rode kool « Verhit nogmaals een scheutje olijfolie in + Ya citroen, uitgeperst de pan en bak de gemarineerde tofu in 5 minuten licht krokant. Haal uit de pan en « 2 cm verse gember, geraspt + 2 el agavesiroop bak vervolgens de champignons in een + 100 g houmous ras el hanout scheutje olijfolie in 5 minuten bruin. + Cashewnoten, grof gehakt « Snijd de rode kool fijn en meng met het + 1elchiazaad citroensap, de agavesiroop, gember en zout en peper. « 10 g koriander, grof gesneden « Bakplaat « Verdeel de helft van de rijst overde + Bakpapier bodem van de kommen. Leg de andere + 4 eetkommen helft rijst als een pizzapunt in elke kom. Verdeel de pompoen, champignons, BEREIDINGSWIJZE omeletreepjes, rode kool en tofu net zoals « Verwarm de oven voor op 180 graden. de rijst in een pizzapunt over de kommen. + Kook de rijst volgens de aanwijzingen op Schep in het midden een flinke lepel rer verpakking. Voeg de azijn en suiker toe houmous. aan het water. Laat de rijst vervolgens « Bestrooi de kommen met de koud worden. cashewmoten, chiazaad en koriander. 18 Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl

Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 18