Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 06.10.2021 tot 13.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pe
Hetis
Dit receptmaaktu
buiten op een houten
herfstvuurtje!
%
Pr;
=)
Fr
ER
m.
3
dé
& |
rene
pe
#71
ne
fe
Lg
hein |
A
Y
ee
kj
Ed
ou. LE
di
hs
8
7
rk
4
ur
Bo;
EN
à
neen
hic
A
71
v8
ne.
ef
A.
SPL
Le
V4
k;
Ps
SU
D
er,
%
a,
92
© rr u
BEE
a
te
Rijkgevulde goulashsoep
ER
met vers brood van het herfstvuur
A
Be
“7
Eike
Bekijk
C0
:
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
Voor de soep
+ Bestrooi het vlees met bloem, zout en peper. Verhit een flinke
+ 500 g vastkokende
N
+ 300 g runderlappen, in
aardappelen, geschild, in
scheut olijfolie in een stoofpan en bak het vlees rondom bruin.
grove stukken
blokjes
Schep vervolgens uit de pan.
+ 3elbloem
DRE TES
« Verhit een scheutje olijfolie in dezelfde pan en fruit de uien en
if
+ Zout en peper
« 2 el platte peterselie, grof
knoflook. Voeg het vlees toe en bestrooi met paprikapoeder en
+ Olijfolie
EL
CAM TUE CEA CRETE
+ 2 uien, in halve ringen
+ Stoofpan
+ Voeg vervolgens de bouillonblokjes, 1% Liter water en de
+ 3tenen knoflook, gepureerd
tomatenblokjes toe. Laat het vlees 2 uur stoven. Voeg 30
+ 2 tl paprikapoeder
rdc:
minuten voor einde van de stooftijd de paprikareepjes en
EVEN es
DRE CELL Cu
aardappelen toe.
+ 2 vleesbouillonblokjes
broodmix
+ Bereid intussen het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de
+ 400 g tomatenblokjes
DOC CN
verpakking. Verdeel het brooddeeg in 6 tot 8 gelike bollen en
REE RA de
rol uit tot lange strengen. Wikkel elke streng rond de bovenkant
BAR nl
van de spies. Bak boven het vuur in 20 minuten, totdat het
RCE OMR EEE
» Gameer de soep met een el yoghurt per kom en bestrooi met
peterselie,
» Serveer met de broodstengels.
ë
Li
A
[7
Tip: u kunt dit ook binnen maken op het fomuis of in de oven.
w
Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidinl 33 e