Lidl - Folder van 06.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 06.10.2021 tot 13.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
dk
sd
Heifst
..
IB»
N
gp
wu
en
Ca
2
Cr
EIN
u
Te
rt
Er
D
sé
ap
ri
Fee
a
Re
$
us
ÉD or
BA
Cd
Re
*
a
#
Æ
hed
pe
=
er
17
y
X
à
2
"
hr GE
er
(23 8
Ds
Jm
De
k
et
01
Be
5
@ Pr.
7 Dr
N
Ld
Fe
BE
+
cé
wi
Ambachtelijk brood
Fr
5
RER
Ef
met kaas, zongedroogde tomaten en kruiden
Ke
ONTBIJT/LUNCH 488$ 4 PER:
@ 20 MI
+ 30 MIN WACHTTIJD + 45 MIN. OVENTIJ
ijk
Pi
lue
R|
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
CAES
+ Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed
RE
FAN
EENTERN PING ERTT
een bakplaat met bakpapier.
BE RE ten
« Bereid de bakmix volgens de aanwijzing op de
BEREN etser GATEN
verpakking. Houd 2 el pitten apart, kneed de
er
geraspt
geraspte kaas en de rest van de pitten door het
=
deeg. Laat het deeg 30 minuten rijzen.
+ Vorm een gladde bol van het deeg en leg deze op
de bakplaat. Bestrijk het deeg met een beetje water
en bestrooi met de achtergehouden pitten. Bak het
500g
brood 45 minuten in de voorverwarmde oven.
ns
+ Haal het brood uit de oven. Draai het om en klop
Broodbakmix
65
op de onderkant. Als het brood hol klinkt is het
In de varianten
gaar. Zo niet, bak 5 minuten langer.
EEE
EE
Tip: lekker met zongedroogde tomaten en vitello
tonnato salade.
35
Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl
—
=
5