Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 23 pagina's van de Deen folder, geldig van 07.04.2020 tot 07.05.2020.

Hier is pagina 11 van 23 pagina's van de Deen folder, geldig van 07.04.2020 tot 07.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 11
Boerenbiefstuk met kaasaardappeltjes ® 25 minuten % 1 persoon à Di hoofdgerecht 250 gram vastkokende aardappelen 1 gele paprika ES 5 cherrytomaten 40 gram oude Beemster kaas 1 tl mosterd 1 el olijfolie 1 el roomboter 1 biefstuk ca. 120 gram (op kamertemperatuur) 1 handje rucola 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken van 2,5 cm. Breng een pan met een laagje water fu: en zout aan de kook. Kook de aardappels 8 minuten en giet af. 2. Snijd ondertussen de paprika in stukjes van 1 cm en halveer de EN tomaatjes. Rasp de kaas en meng met de mosterd. Verdeel de de: aardappels over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel het kaasmengsel erover. Leg de groente naast de aardappels en \& besprenkel met de olie. Bak ca. 8 minuten in de oven. 3. Verhit ondertussen de boter in een koekenpan. Bestrooi de biefstuk met peper en zout en bak 5-6 minuten op middelhoog 3 vuur. Keer halverwege. Laat 5 minuten op een bord onder 4 À! aluminiumfolie rusten. un 4. Schep de aardappels op een bord en verdeel daar de groente “ over. Serveer met de rucola en de biefstuk. RT LA 4 | | DS en & w te ed = = de 5 ‚3 ’ I Dat is lekker thuiskomen. Kaascourant « 11
Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 11