Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 23 pagina's van de Deen folder, geldig van 07.04.2020 tot 07.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

Een

el

lan

Li

vel

P

td Amsterdam

as

JE.

Que

EEE

iN

i

Old

terdam

Te

an

Old Amsterdam kaas stuk (450 gram)

Old Amsterdam kaas crème (125 gram)

Old Amsterdam 48+ Rasp (100 gram)

2 verse vijgen

1 stokbrood of kant en klare toastjes

2

1 bakje pesto

Ve

1 bakje gemengde noten

œ

1 potje geroosterde paprika’s

1 komkommer

1 bakje tuinkers

1 bakje gemengde olijven

groene (koriander/limoen) hummus

paar takjes verse tijm

Old Amsterdam kaascrackers: verwarm de oven voor op 220°C.

Verdeel een aantal hoopjes van ca. 10 gram Old Amsterdam

Rasp met een afstand van ca. 10 cm van elkaar op een bakplaat

1

bekleed met bakpapier. Zet de bakplaat ca. 8 min. in de oven

zodat de kaas tot koekjes smelt en licht gaat kleuren. Neem de

plaat uit de oven, laat even staan en schep de kaascrackers er

v

met een paletmes van af en laat ze afkoelen.

!

Snijd het stokbrood in plakjes. Rooster ze in de oven op een

=,

v

bakplaat besprenkeld met olijfolie in ca. 5 min. goudbruin.

Laat de plakjes afkoelen en besmeer ze met Old Amsterdam

Hi

Zi

Crème. Beleg ze daarna met reepjes geroosterde paprika,

=

komkommer linten en geknipte tuinkers. Of met plakjes vijg,

a

gehakte hazelnoot en tijm.

x

Serveer het geheel op een mooie houten plank met wat extra

Je

#

blokjes Old Amsterdam kaas en een aantal tapas naar keuze.

AR

SUR

=.

[23

20 + Kaascourant