Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 20

Hier is pagina 20 van 23 pagina's van de Deen folder, geldig van 07.04.2020 tot 07.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
Een
el
lan
Li
vel
P
td Amsterdam
as
JE.
Que
EEE
iN
i
Old
terdam
Te
an
Old Amsterdam kaas stuk (450 gram)
Old Amsterdam kaas crème (125 gram)
Old Amsterdam 48+ Rasp (100 gram)
2 verse vijgen
1 stokbrood of kant en klare toastjes
2
1 bakje pesto
Ve
1 bakje gemengde noten
œ
1 potje geroosterde paprika’s
1 komkommer
1 bakje tuinkers
1 bakje gemengde olijven
groene (koriander/limoen) hummus
paar takjes verse tijm
Old Amsterdam kaascrackers: verwarm de oven voor op 220°C.
Verdeel een aantal hoopjes van ca. 10 gram Old Amsterdam
Rasp met een afstand van ca. 10 cm van elkaar op een bakplaat
1
bekleed met bakpapier. Zet de bakplaat ca. 8 min. in de oven
zodat de kaas tot koekjes smelt en licht gaat kleuren. Neem de
plaat uit de oven, laat even staan en schep de kaascrackers er
v
met een paletmes van af en laat ze afkoelen.
!
Snijd het stokbrood in plakjes. Rooster ze in de oven op een
=,
v
bakplaat besprenkeld met olijfolie in ca. 5 min. goudbruin.
Laat de plakjes afkoelen en besmeer ze met Old Amsterdam
Hi
Zi
Crème. Beleg ze daarna met reepjes geroosterde paprika,
=
komkommer linten en geknipte tuinkers. Of met plakjes vijg,
a
gehakte hazelnoot en tijm.
x
Serveer het geheel op een mooie houten plank met wat extra
Je
#
blokjes Old Amsterdam kaas en een aantal tapas naar keuze.
AR
SUR
=.
[23
20 + Kaascourant