Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 23 pagina's van de Deen folder, geldig van 07.04.2020 tot 07.05.2020.



Deen Folder 07.04.2020

Hier is pagina 20 van 23 pagina's van de Deen folder, geldig van 07.04.2020 tot 07.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 20

© Een el lan Li vel P td Amsterdam as JE. Que EEE iN i Old terdam Te an Old Amsterdam kaas stuk (450 gram) Old Amsterdam kaas crème (125 gram) Old Amsterdam 48+ Rasp (100 gram) 2 verse vijgen 1 stokbrood of kant en klare toastjes 2 1 bakje pesto Ve 1 bakje gemengde noten œ 1 potje geroosterde paprika’s 1 komkommer 1 bakje tuinkers 1 bakje gemengde olijven groene (koriander/limoen) hummus paar takjes verse tijm Old Amsterdam kaascrackers: verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel een aantal hoopjes van ca. 10 gram Old Amsterdam Rasp met een afstand van ca. 10 cm van elkaar op een bakplaat 1 bekleed met bakpapier. Zet de bakplaat ca. 8 min. in de oven zodat de kaas tot koekjes smelt en licht gaat kleuren. Neem de plaat uit de oven, laat even staan en schep de kaascrackers er v met een paletmes van af en laat ze afkoelen. ! Snijd het stokbrood in plakjes. Rooster ze in de oven op een =, v bakplaat besprenkeld met olijfolie in ca. 5 min. goudbruin. Laat de plakjes afkoelen en besmeer ze met Old Amsterdam Hi Zi Crème. Beleg ze daarna met reepjes geroosterde paprika, = komkommer linten en geknipte tuinkers. Of met plakjes vijg, a gehakte hazelnoot en tijm. x Serveer het geheel op een mooie houten plank met wat extra Je # blokjes Old Amsterdam kaas en een aantal tapas naar keuze. AR SUR =. [23 20 + Kaascourant

Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 20