Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
‚a
te
>
34
KE:
a
ck
ke
PA)
4
5
“|
à
4
5
>
V5
N
3
à
à
5
ms
4
Zp #
ik)
>
EN
ë
4
\
Bd
Pre
N
4%
A
à
is
€
à
8e
}
21
jk
ES
(ai
\ a
6
[|
er
f:
Le
FE
“ri
a
+
I
p
Je
la
Ku
Be
ee
#1
7
iS
Ingrediënten
de
r
à À
+ 500 g gemengde paddenstoelen
e
+ 100 g plakjes gerookt ontbijtspek
Ad
ee 7
5
1
+ 400 g preiringen
+ 2eieren
+ 25 ml melk
Rn
GE
ke
* 3 el grof gehakte verse gemengde kruiden
of 1% el gedroogde Provencaalse kruiden
PAT à
+ 2 el kerriepoeder
+ peper en zout
1 rol bladerdeeg
® 100 g oude geraspte kaas
N
Vegetarische variatie: gebruik i.p.v. spek
een harde kaas of zachte geitenkaas.
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd grote paddenstoelen klein. Knip de plakjes spek in drieën. Bak de plakjes spek
in een grote droge koekenpan op een laag vuur zachtjes uit. Haal ze uit de pan. Doe de prei in de pan van het spek en
roerbak ze 2-3 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak nog 4 minuten. Schep in een vergiet en laat afkoelen.
Klop de eieren los met de melk, de kruiden, de kerrie, wat peper en Y2 t| zout. Bedek een bakplaat met opstaande
randen met het deeg. Vouw de randen een Y cm om. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Verdeel het paddenstoelen-
preimengsel, de spekjes, de kaas en het eimengsel er gelijkmatig over. Bak in de voorverwarmde oven in ca. 25 minuten
goudbruin en gaar. Lekker met een tomatensalade.
Tip: snijd de plaattaart in kleine stukjes en serveer als borrelhapje! Ook lekker om koud mee te nemen in de lunchtrommel.
Voedingswaarden p.p.
+ 550 kcal e 38 g vet (waarvan 19 g verzadigd) « 27 g koolhydraten « 6 g vezels e 22 g eiwit
T .9