Deen - Folder van 01.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

‚a

te

>

34

KE:

a

ck

ke

PA)

4

5

“|

à

4

5

>

V5

N

3

à

à

5

ms

4

Zp #

ik)

>

EN

ë

4

\

Bd

Pre

N

4%

A

à

is



à

8e

}

21

jk

ES

(ai

\ a

6

[|

er

f:

Le

FE

“ri

a

+

I

p

Je

la

Ku

Be

ee

#1

7

iS

Ingrediënten

de

r

à À

+ 500 g gemengde paddenstoelen

e

+ 100 g plakjes gerookt ontbijtspek

Ad

ee 7

5

1

+ 400 g preiringen

+ 2eieren

+ 25 ml melk

Rn

GE

ke

* 3 el grof gehakte verse gemengde kruiden

of 1% el gedroogde Provencaalse kruiden

PAT à

+ 2 el kerriepoeder

+ peper en zout

1 rol bladerdeeg

® 100 g oude geraspte kaas

N

Vegetarische variatie: gebruik i.p.v. spek

een harde kaas of zachte geitenkaas.

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd grote paddenstoelen klein. Knip de plakjes spek in drieën. Bak de plakjes spek

in een grote droge koekenpan op een laag vuur zachtjes uit. Haal ze uit de pan. Doe de prei in de pan van het spek en

roerbak ze 2-3 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak nog 4 minuten. Schep in een vergiet en laat afkoelen.

Klop de eieren los met de melk, de kruiden, de kerrie, wat peper en Y2 t| zout. Bedek een bakplaat met opstaande

randen met het deeg. Vouw de randen een Y cm om. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Verdeel het paddenstoelen-

preimengsel, de spekjes, de kaas en het eimengsel er gelijkmatig over. Bak in de voorverwarmde oven in ca. 25 minuten

goudbruin en gaar. Lekker met een tomatensalade.

Tip: snijd de plaattaart in kleine stukjes en serveer als borrelhapje! Ook lekker om koud mee te nemen in de lunchtrommel.

Voedingswaarden p.p.

+ 550 kcal e 38 g vet (waarvan 19 g verzadigd) « 27 g koolhydraten « 6 g vezels e 22 g eiwit

T .9