Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
gees
NAGERECHT
B
8 PERS. ® 30 MIN. + 50
OVEN
‚MIN,
LDD
INIBRO
*
4,
yM
met atoofpenen en kan
at
SE
°
KA
ed
A
ES
EN
>
ren
ed
m
KN
#
ke
ae
ee
TT
LES
ze
2
1
É
PEN
LS
2"
&
PR
er
ze
LS
ss
=
3
ns
Kl
Sur
<
le Te
rp
I
À
./
243
D
48
É
.
ke
SE
Bi
==
&
TS
me
ij
“3
EC
Il!
ul,
A
PPS
84
=
CS
N
lj
EN
Ke
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
-250 g boter
„150 g bloem
„ Verwarm de oven voor op 170 graden.
«Klop met een mixer de eieren met de rietsuiker
+100 g kristalsuiker
«1 zakje bakpoeder
« Voor de karamel: laat 100 g boter smelten op
en vanillesuiker luchtig.
«150 ml slagroom
QEUTUCE TON
laag vuur in een pannetje, voeg 100 g suiker
„Meng de melk door het mengsel. Schep het
+3el
+200 g pure chocolade,
toe en laat karamelliseren. Voeg vervolgens de
chocolade-botermengsel, de bloem, bakpoeder,
in stukjes
chocolademelkpoeder
slagroom toe aan het pannetje. Blijf net zolang
het zout en de chocolademelkpoeder door het
+ Mixer
«Bakvorm van
roeren totdat de saus goed gemengd is, de
beslag.
+3 eïeren
18 bij 28 cm
klontjes opgelost zijn en de saus lichtbruin van
«Bekleed de bakvorm met bakpapier, schep het
+250 g rietsuiker
«Bakpapier
kleur is. Laat afkoelen, dan wordt de saus vanzelf
browniebeslag in de vorm, verdeel de uitgelekte
«1 zakje vanillesuiker
„250 g stoofperen
wat dikker.
stoofperen over het beslag en bak 50 minuten
+400 ml melk
op siroop, uitgelekt
+ Voor de brownie: verwarm de overige boter in
af in de oven. Laat afkoelen op een rooster.
een pannetje en laat de chocolade smelten in de
«Serveer de brownie in kleine blokjes met de
karamel.
boter. Pas op, de boter mag niet te heet worden.
U kunt het pannetje van het vuur halen zodra
de warme boter de chocolade voldoende laat
Feesttip: garneer met grof gehakte witte
smelten.
chocolade voor een extra feestelijk effect!
Q
BR
SO
&
d
6
D
Or
8
8 a
6
ke
En
LER
Bee
É
ri
%
2
ERD
CR
CA
Re
ss
e
Hl
er
ÿ
A
À
ER
Se
2: