Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 104




Hier is pagina 104 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

gees

NAGERECHT

B

8 PERS. ® 30 MIN. + 50

OVEN

‚MIN,

LDD

INIBRO

*

4,

yM

met atoofpenen en kan

at

SE

°

KA

ed

A

ES

EN

>

ren

ed

m

KN

#

ke

ae

ee

TT

LES

ze

2

1

É

PEN

LS

2"

&

PR

er

ze

LS

ss

=

3

ns

Kl

Sur

<

le Te

rp

I

À

./

243

D

48

É

.

ke

SE

Bi

==

&

TS

me

ij

“3

EC

Il!

ul,

A

PPS

84

=

CS

N

lj

EN

Ke

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

-250 g boter

„150 g bloem

„ Verwarm de oven voor op 170 graden.

«Klop met een mixer de eieren met de rietsuiker

+100 g kristalsuiker

«1 zakje bakpoeder

« Voor de karamel: laat 100 g boter smelten op

en vanillesuiker luchtig.

«150 ml slagroom

QEUTUCE TON

laag vuur in een pannetje, voeg 100 g suiker

„Meng de melk door het mengsel. Schep het

+3el

+200 g pure chocolade,

toe en laat karamelliseren. Voeg vervolgens de

chocolade-botermengsel, de bloem, bakpoeder,

in stukjes

chocolademelkpoeder

slagroom toe aan het pannetje. Blijf net zolang

het zout en de chocolademelkpoeder door het

+ Mixer

«Bakvorm van

roeren totdat de saus goed gemengd is, de

beslag.

+3 eïeren

18 bij 28 cm

klontjes opgelost zijn en de saus lichtbruin van

«Bekleed de bakvorm met bakpapier, schep het

+250 g rietsuiker

«Bakpapier

kleur is. Laat afkoelen, dan wordt de saus vanzelf

browniebeslag in de vorm, verdeel de uitgelekte

«1 zakje vanillesuiker

„250 g stoofperen

wat dikker.

stoofperen over het beslag en bak 50 minuten

+400 ml melk

op siroop, uitgelekt

+ Voor de brownie: verwarm de overige boter in

af in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

een pannetje en laat de chocolade smelten in de

«Serveer de brownie in kleine blokjes met de

karamel.

boter. Pas op, de boter mag niet te heet worden.

U kunt het pannetje van het vuur halen zodra

de warme boter de chocolade voldoende laat

Feesttip: garneer met grof gehakte witte

smelten.

chocolade voor een extra feestelijk effect!

Q

BR

SO

&

d

6

D

Or

8

8 a

6

ke

En

LER

Bee

É

ri

%

2

ERD

CR

CA

Re

ss

e

Hl

er

ÿ

A

À

ER

Se

2: