Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EEE ER

=

5

se

EE NES

Re

5

2

6

=

BR

EST

RT N

Eng

4 PERS. = 2 MIN: in Be TEE

|

Va: ”

en chevuytornaatjes



Pas

nf

hes

Er



A

SA

e

=

d

eZ

—.

th

$

FA

3

LRU

N

Pig

ig

Qi iprollade met ern

S

„Braadpan

„ Bakplaat

Q

«1 bloemkool

4

N

BR

A

dn

Ad

B

«Bakpapier



4]

«500 g trostomaatjes

QATAR ES

Be

a

5

en

Bor

= 2

URSS

|

+250 ml melk

xt

as

pe.

„250 g geraspte oude kaas

«1 tl nootmuskaat

pr

«200 g sperzieDönen

Ÿ\

(Wa

Zi

>

N

1)

E

Kd

‘a

NET de oven Mer

Pi

EN

$

op 180 graden.

*

+ Leg de rollade in de braadpan

N

ae

EIERN

ge

en bereid volgens de aanwijzingen

@

ks)

Le CA

op de verpakking.

39

al

Snij de bloemkool in roosjes.

LT

u

Re

Bekleed de bakplaat met

bakpapier en verdeel

Bi

su”

Be

Sn

de bloemkoolroosjes same

7

I

Be

met de trostomaatjes over

5

Eu}

9

od LA

ar

de bakplaat.

id

„Breng op smaak met zout en

kik

peper en besprenkel met

Br

k

N

6,

N

olijfolie. Bak 25 minuten af

a

LT

in de oven.

se

%

«Maak de kaassaus: verwarm de

.

melk in een steelpannetje en voeg in M

delen de kaas toe, blijf goed roeren

7

han;

ne

B ecoute

totdat alle kaas is gesmolten. Breng

46

op smaak met peper en nootmuskaat.

„Dop de sperziebonen en kook de bonen

8 minuten.

epp

+ Serveer de rollade met de geroosterde

bloemkoolroosjes, trostomaatjes,

sperziebonen en de kaassaus.

5

=

Feesttip: garneer met verse peterselie.

C

D

B

.o

%

®

Es

DP OO

12

5

=