Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ES
x
“
x
>
N
2
iv
2
An
HOOFDGERECHT > j PERS. ® 25 MIN. + 30 MIN. OVENTIJD
=
mosterdsaus, zuwrrool er
gekarameliseerde
Elotar appels
PZ
ES
N.
Ed
69
12€
La
N
epP
\)
A
Ed
né
e1 Bourgondische nn
beenham met
ne
Les
EE
honing-mosterdsaus
4
1 kg kruimige aardappelen
12
«Zout en peper
«150 ml melk
„50 g boter
à
X
«8 Elstar appels
is
ESR
«100 g zoute boter, gesmolten
4
|
«100 ml witte port
A
> a
«125 g spekjes
en
+400 gzuurkool
°50 grozijnen
Ca
+20 g peterselie
pn
Jee
an de ENT: op 160 graden.
I
Bereid de beenham volgens de
TT
aanwijzingen op de verpakking in de
oven of een pan:
nr
rt
‘fi
e Schil de aardappelen, snij in gelijke.
stukken en kook 20 minuten in een pan
met gezouten water.
!
« Giet de aardappelen af, ee melk
rd
#
en
en boter toe en stamp tot een puree.
”
Breng de aardappelpuree op smaak - :
A
a
met zout en peper.
Leg de appels in een ovenschaal en
y
besprenkel met gesmolten boter en
witte port. Rooster de appels
l&
es
#4
30 minuten in de oven.
y
«Bak de spekjes uit in een koeken
>
“à
pan zonder olie of boter. Warm
À
de zuurkool op in een pan samen
#
2
+
met de rozijnen.
Pr
«Verwarm de honing-mosterdsaus
=
volgens de aanwijzingen op de
Zr
KL]
verpakking.
PE)
u
Ye iz
«Serveer de beenham in plakken met
5
zuurkool, de appeltjes uit de oven,
aardappelpuree en spekjes.
Feesttip: garneer met peterselie.
°o
2
EX
D
8)