Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ed

0 : 2 = 15 os

=

P

=

F

2

ALU/LUIO 0) 2

et zalm

ke:

Br a garnalen

„50 g crème fraîche

'

+100 g Griekse yoghurt

«1 tl mosterd

«1 sjalot, gesnipperd

»10 g bieslook, in dunne ringetjes

«1 limoen, uitgeperst

r

2

+Zout en peper

À |

+1 kropje mini romanasla

+4 cocktailglazen

RR

)

„100 g gerookte Sockeye zalm

«1 grapefruit, in partjes

à

» Pitjes van een Y: granaatappel

Fe. à

3

ve

| A

0 Mae an in een kom met de crème

fraîche, Griekse yoghurt, mosterd, sjalot,

bieslook en het limoensap. Breng op smaak

met zout en peper.

+ Haal de blaadjes Los van het kropje mini

romanasla. Verdeel de blaadjes tegen de

rand van de cocktailglazen en schep de

garnalen in de glazen.

AR

„Maak vier roosjes van de plakken gerookte

Sockeye zalm. Garneer de garnalencocktail

met partjes grapefruit, granaatappelpitjes

CAA}

en een roosje van zalm.

sr

Ee

Te

FE

M

Ind



4e

PE

LS)

|

er

en

9

u —-

Kd

LE

Een klasoiek

voongenecht,

VOO RLD

7

CT)

BD

=

[3

&

%

D

QC

.

>

ee

DC AO

a

EN

00

1%

£

on