Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ed
0 : 2 = 15 os
=
P
=
F
2
ALU/LUIO 0) 2
et zalm
ke:
Br a garnalen
„50 g crème fraîche
'
+100 g Griekse yoghurt
«1 tl mosterd
«1 sjalot, gesnipperd
»10 g bieslook, in dunne ringetjes
«1 limoen, uitgeperst
r
2
+Zout en peper
À |
+1 kropje mini romanasla
+4 cocktailglazen
RR
)
„100 g gerookte Sockeye zalm
«1 grapefruit, in partjes
à
» Pitjes van een Y: granaatappel
Fe. à
3
ve
| A
0 Mae an in een kom met de crème
fraîche, Griekse yoghurt, mosterd, sjalot,
bieslook en het limoensap. Breng op smaak
met zout en peper.
+ Haal de blaadjes Los van het kropje mini
romanasla. Verdeel de blaadjes tegen de
rand van de cocktailglazen en schep de
garnalen in de glazen.
AR
„Maak vier roosjes van de plakken gerookte
Sockeye zalm. Garneer de garnalencocktail
met partjes grapefruit, granaatappelpitjes
CAA}
en een roosje van zalm.
sr
Ee
Te
FE
M
Ind
”
4e
PE
LS)
|
er
en
9
u —-
Kd
LE
Een klasoiek
voongenecht,
VOO RLD
7
CT)
BD
=
[3
&
%
D
QC
.
>
ee
DC AO
a
EN
00
1%
£
on