Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
"
m}
SER
4 PERS. @ 20 MIN. + 45 MIN. MEME
IN JACHTSAUS
h
UDC
Zé
6
AUS
Lel
6)
Be
ze
BENODIGDHEDEN
_°900 g hertenstoof
in jachtsaus
N
in
37
«1 verspakket
4 D
3%
hasselbackpompoen
Et
u
&
Ya rode kool
«1appel
I
By
42
+20 g bieslook
ES "me
5?
A
es
+100 g verse cranberry’s
+200 mlappelsap :-
«1 el bosvruchtenjam
LS
%
«2 eltruffelmayonaise
%
Frs
+3 el Griekse yoghurt
Ee
CC
ä
ee
«2 el rode balsamico-azijn
«1 el mosterd
@
>
Er
—elel honing
|
RC
€
I
+
+Zout en peper
a
= «100 g cranberry-
+
72%
cashewnotenmix
Sn
S
IX
j
|
|
BEREIDINGSWIJZE
« Verwarm de oven voor
€
r
G*
op 230 graden.
|
N
er
One REN Vn ee
Pel
À
=
Re
hasselbackpompoen
SE
volgens de aanwijzingen
a
8
op de verpakkin
®
8
(Ei
«Snij de rode kool in du
y
S
}
2
i
x
RZ
reepjes, de appel m
is
“
£
RS
in blokjes en de
en
à
Bi
KE
ook
minuten
Pie
in de appel:
en
de
4
à
x
à
#
bosvri
Kook
tot een
sa
OO de ETC
e Griekse
yoghurtbalsamic
A
FA
EL
Gaalen el
zout
breng op smaak
FRS
A2
peper.
EL
„Meng de dressing Cole)
koolsalade CRC de:
435
cranberry’s en cranberry.
notenmix door de salade.
Serveer de hei
Sort
© p-P.
hasselbackpom
koolsalade.
3
LE
er met verse tijm.
a
V
D
PAU
So
Lo
a8
IR
F3
0
5
5
af
ed
ER
>