Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

"

m}

SER

4 PERS. @ 20 MIN. + 45 MIN. MEME

IN JACHTSAUS

h

UDC



6

AUS

Lel

6)

Be

ze

BENODIGDHEDEN

_°900 g hertenstoof

in jachtsaus

N

in

37

«1 verspakket

4 D

3%

hasselbackpompoen

Et

u

&

Ya rode kool

«1appel

I

By

42

+20 g bieslook

ES "me

5?

A

es

+100 g verse cranberry’s

+200 mlappelsap :-

«1 el bosvruchtenjam

LS

%

«2 eltruffelmayonaise

%

Frs

+3 el Griekse yoghurt

Ee

CC

ä

ee

«2 el rode balsamico-azijn

«1 el mosterd

@

>

Er

—elel honing

|

RC



I

+

+Zout en peper

a

= «100 g cranberry-

+

72%

cashewnotenmix

Sn

S

IX

j

|

|

BEREIDINGSWIJZE

« Verwarm de oven voor



r

G*

op 230 graden.

|

N

er

One REN Vn ee

Pel

À

=

Re

hasselbackpompoen

SE

volgens de aanwijzingen

a

8

op de verpakkin

®

8

(Ei

«Snij de rode kool in du

y

S

}

2

i

x

RZ

reepjes, de appel m

is



£

RS

in blokjes en de

en

à

Bi

KE

ook

minuten

Pie

in de appel:

en

de

4

à

x

à

#

bosvri

Kook

tot een

sa

OO de ETC

e Griekse

yoghurtbalsamic

A

FA

EL

Gaalen el

zout

breng op smaak

FRS

A2

peper.

EL

„Meng de dressing Cole)

koolsalade CRC de:

435

cranberry’s en cranberry.

notenmix door de salade.

Serveer de hei

Sort

© p-P.

hasselbackpom

koolsalade.

3

LE

er met verse tijm.

a

V

D

PAU

So

Lo

a8

IR

F3

0

5

5

af

ed

ER

>