Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Re,
D
B;
g
er
ar
AEX
2 &
1%
ke
Gebruik
a
Inc
>
Tr
hed
zi
als boten onden
G
7
du
Le
el?
nn
2°
a
D
(Es
YA
jv
(Pa
x
fe
yy
'
nr
L
= \
Kk
Mi
Ze,
N
I
es
=
Ne
>
.
ri
ni
À
Que
N
LA
re.
2
7
a
W
nu
mr,
Er
ar
an
gef)
36
N
An
CE
N
NE
IR)
HIGH TEA
8 PERS.
40 MIN. + 14 MIN. OVENTIJD
HUISGEMAAKTE KRANSJES
«2 eieren
- Plastic folie
«Scheid &en ei en bewaar de eidooier en het
het deeg uit met een deegroller. Steek de
«200 g boter
« Bakpapier
eiwit apart.
kerstkransjes uit met een koekjes-uitsteker.
«150 g suiker
+ Deegroller
« Meng de boter, suiker, vanillesuiker, het
«Klop het eiwit samen met het andere ei los
1 zakje vanillesuiker
Koekjes-uitsteker
snufje zout, de citroenrasp, bakpoeder,
in een kommetje. Bestrijk de kerstkransjes
* Snufje zout
« Kwastje om te bestrijken
eidooier en bloem tot een goed gemengde
vervolgens met het ei.
«Rasp van Ye citroen
«50 gcchocoladepasta
deegbal. Verpak het deeg met plastic folie
« Bak de kerstkransjes 14 minuten af in
«1 tl bakpoeder
«50 g hagelslag
en laat 30 minuten rusten.
het midden van de oven. Klaar? Laat ze
«300 g bloem + snufje
* Verwarm de oven voor op 170 graden.
helemaal afkoelen op het rooster.
om te bestrooien
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
«Versier de koekjes met chocoladepasta en
«Bestrooi uw werkblad met bloem en rol
hagelslag en serveer ze.
©