Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 96
Hier is pagina 96 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
à
5
2
=
É
Hr
=
ra
3
NAGERECHT
8 PERS. @ 30 MIN. + 4 UUR OPSTIJVEN
€
d
Lu
1
(7
Fi
u
S
N
ZN
N
=
+400 g speculaasjes
N
«80 g boter
>
IN
Un!
AN
„300 g witte chocolade
a
61
D
SSI
DOL
„ Hoge springvorm van 18 cm
+Bakpapier
«400 ml slagroom
A
J
ee
+500 g roomkaas
ren
Ser
n°7
+6 el speculoospasta
Il
N
+
„Rasp van % biologische
be
citroen
«100 g blauwe bessen
Ka
2
+1 mandarijn, in partjes
e Lint om te decoreren
en
DT
EN
«Hak de speculaasjes tot fijne
kruimels. U kunt hier een
keukenmachine voor gebruiken.
4
Houd 14 speculaasjes apart voor de
garnering,
„Smelt de boter en meng de
2
gesmolten boter door de
a
dr
/
koekkruimels
ar
Î
«Bekleed de bodem van de
springvorm met bakpapier. Verdeel
Pr)
de koekkruimels over de bodem en
vj
druk goed aan met de achterkant
—
van een lepel. Zet de springvorm
N
even in de vriezer.
Di
EN:
FE
2
«Hak de witte chocolade in stul
Verwarm 150 ml slagroom i ineen
pannetje of in de magnetron. De
0)
room mag niet koken. Haal de roo
van het vuur en schep de witte
nj
chocolade erdoor, roer door tot:
Hi
ik
le witte chocolade is gesmolten.
Du
M
eng de roomkaas met de
ut
a
speculoospasta, citroenrasp e
ne
NO
de gesmolten witte chocolad:
&
N
Je}
Ro:
«Klop de overige slagr:
ps,
a
en spatel voorzichti
or
het roomkaasmengsel
*
„ Haal de koekjesbodem uitd
vriezer. Schep de vulling
_ bodem en laat minstens 4 uw
maar nog liever een nacht
opstijven in de koelkast.
18
aes
4
«Neem de opgesteven cheesecal
uit de koelkast, haal een scherp
CES
mesje langs de rand van de.
er
#1
pringvorm. Maak de springvo
ü
voorzichtig open. Versier de.
ad
ME.
and van de cheesecake met
D
MEME
peculaasjes, maak vast met
g
22
EP
>
CCS NANTES Decoreer,
AS
CLEA EE CU
er dire,
el,
2%
Sg
DE
e
6
6%
OH
Pa
eo
RS
BE