Lidl - Folder van 29.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 29.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bananencake met pistache, honing,
imoencrème en feestelijk fruit
BENODIGDHEDEN
" % el Toomboter, om in te smeren
+ 125 g roomboter, kamertemperatuur
REE ed
nd
+ Zeïeren
BE
BEITRETEN
A Cn
a
+ Snufje zout
+ 3 rijpe bananen, geprakt
M
S
DUREE)
DORE
TION ETS
fi
+ TA limoen
NY
5
75 g poedersuiker
% mandarijn
% sinaasappel
PRÉC
REC
% Cantaloupe meloen, geschild
VA enen
Cakevorm langwerpig 30 cm
5
LENS TEN
Keukenmachine
TC
+ Sterren-uitstekers in 2 maten
EREIDINGSWIJZE
5
Verwarm de oven voor op 160 graden
Besmeer de zijkanten van de cakevorm
met boter. Bekleed de bodem van de
vorm met bakpapier.
Mix in de keukenmachine de roomboter,
suiker en honing smeuig in 3 minuten,
Voeg 1 voor 1 de eieren toe en mix
5 minuten.
Voeg de bloem, het bakpoeder en zout
toe en mix 1 minuut op de hoogste
stand. Voeg de geprakte banaan en
Pistachenoten toe en mix % minuut door.
en SS
Giet het beslag in de vorm en bak de cake
Se,
DORE CET TT
Haal uit de oven en laat de cake
30 minuten rusten.
Maak intussen de limoencreme. Sla de
room lobbig met een garde. Meng met
de roomkaas, samen met de rasp en
sap van 1 limoen tot een egaal mengsel.
Meng de poedersuiker erdoor en zet de
limoencreme vervolgens in de koelkast.
Snijd de mandarijn, sinaasappel en
grapefruit in dunne ronde plakken.
/
à,
Snijd uit de geschilde mango en meloen
sterren. Snijd de halve banaan in plakken.
Haal de afgekoelde bananencake met
pistache en honing uit de cakevorm
/
en versier met de limoencreme, het
feestelijke fruit en de rasp van / limoen.
12