Lidl - Folder van 29.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 29.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PS

sas:

Pr}

D

[3

N,

2

Y

ri

4

4

œ

he

a

r

=

pd

rm

u

y

|]

3



A

ro

ei

4

2

Te)

3

Un

A

à

Fe

ie

F

no

;

|

ol



ce

ld

6 4

£

%

Á

Zelfgemaakte chocoladebowls met ijs, cantuccini-

kruimels, gesuikerde cashewnoten en rood fruit

BENODIGDHEDEN

EREIDINGSWIJZE

5

Haal de chocoladebakjes uit de vriezer en

PORTE EE

5

Blaas de ballonnen op. Leg een stuk

wacht 1 minuut. Knip de ballonnen voorzichtig

bakpapier op een groot bord/schaal.

lek en verwijder deze.

" 900 mi luxe ijsdessert naar keuze

5

Smelt de chocolade au bain-marie. Zet het

DOTE CIE

Schep in elk chocoladebakje 1 of 2 bollen

CEE

vuur uit. De chocolade mag niet te heet

ijs naar keuze. Bestrooi met de cantuccini,

EREN OI NC

zijn. Schep 4 stippen chocolade op het

gesuikerde cashewnoten en rood fruit,

bakpapier. Hier staan straks de ballonnen op.

ERNEUTE

grof gehakt

Dip een ballon tot net onder de helft in

+ 100 g rood fruit

de gesmolten chocolade en plaats op een

Tip: maak de chocoladebakjes een dag van

REEN Erland

chocolade stip totdat de ballon vast zit.

tevoren en bewaar ze (zonder ballon) in de

DETENTE

Herhaal voor elke ballon. Zet het bord/

vriezer tot gebruik.

BE

schaal in de vriezer en laat de chocolade

min. 30 minuten hard worden.

79