Lidl - Folder van 29.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 29.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PS
sas:
Pr}
D
[3
N,
2
Y
ri
4
4
œ
he
a
r
=
pd
rm
u
y
|]
3
€
A
ro
ei
4
2
Te)
3
Un
A
à
Fe
ie
F
no
;
|
ol
€
ce
ld
6 4
£
%
Á
Zelfgemaakte chocoladebowls met ijs, cantuccini-
kruimels, gesuikerde cashewnoten en rood fruit
BENODIGDHEDEN
EREIDINGSWIJZE
5
Haal de chocoladebakjes uit de vriezer en
PORTE EE
5
Blaas de ballonnen op. Leg een stuk
wacht 1 minuut. Knip de ballonnen voorzichtig
bakpapier op een groot bord/schaal.
lek en verwijder deze.
" 900 mi luxe ijsdessert naar keuze
5
Smelt de chocolade au bain-marie. Zet het
DOTE CIE
Schep in elk chocoladebakje 1 of 2 bollen
CEE
vuur uit. De chocolade mag niet te heet
ijs naar keuze. Bestrooi met de cantuccini,
EREN OI NC
zijn. Schep 4 stippen chocolade op het
gesuikerde cashewnoten en rood fruit,
bakpapier. Hier staan straks de ballonnen op.
ERNEUTE
grof gehakt
Dip een ballon tot net onder de helft in
+ 100 g rood fruit
de gesmolten chocolade en plaats op een
Tip: maak de chocoladebakjes een dag van
REEN Erland
chocolade stip totdat de ballon vast zit.
tevoren en bewaar ze (zonder ballon) in de
DETENTE
Herhaal voor elke ballon. Zet het bord/
vriezer tot gebruik.
BE
schaal in de vriezer en laat de chocolade
min. 30 minuten hard worden.
79