Lidl - Folder van 29.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 29.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A N
N
es]
Cu
a)
SS
N
ZB
PR
=
Pi
&
N
|
EN
SN
N
N
4
r
DET
eN
Ei
en
4
Fe
Sr
B)
7
D
ELC met warmgerookte zalm,
tzatziki en sugar snaps
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
+_ Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak
+ 300 g rauwe biet, geschild en geraspt
5
Meng in een kom de geraspte biet,
4 balletjes tegelük in de pan. Druk ze plat en
AE
ei, havermout, peper en zout. Zet het
bak 3 minuten aan beide kanten. Leg ze op
+ 15 g fine havermout
bietenmengsel koud en laat 15 minuten
afkoelen in de koelkast.
keukenpapier. Herhaal dit met de rest en laat
« Peper en zout
opstijven,
REN eta ad
Breng intussen water aan de kook in een
Snijd de sugar snaps in dunne repen.
un
kleine steelpan. Blancheer de sugar snaps
Schep 1 el tzatziki op 4 bietenlatkes. Leg er
2 minuten in het kokende water. Schep
een reepje sugar snap op, dan de zalm, dan
BEP RESET:
EM EN NEEN
weer een bietenlatke en 1 el tzatziki. Eindig
BEEN RO EEE Ci
water. Zet weg tot gebruik.
met reepjes sugarsnaps en de zalm. Serveer
+ a teen knoflook, gepureerd
Rasp de komkommer boven een zeef. Druk
met de overgebleven tzatziki en dille.
+ 4 el olijfolie
het vocht eruit. Meng de komkommer in een
+ 150.9 warmgerookte zalm, geplukt
kom met de yoghurt, dille, knoflook, peper
EE
en zout tot een tzatziki. Zet koud weg.
Bee ES
Maak 8 gelüke balletjes van het
CNE ET IE ETC LE
Cp