Lidl - Folder van 29.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 29.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A N

N

es]

Cu

a)

SS

N

ZB

PR

=

Pi

&

N

|

EN

SN

N

N

4

r

DET

eN

Ei

en

4

Fe

Sr

B)

7

D

ELC met warmgerookte zalm,

tzatziki en sugar snaps

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

+_ Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak

+ 300 g rauwe biet, geschild en geraspt

5

Meng in een kom de geraspte biet,

4 balletjes tegelük in de pan. Druk ze plat en

AE

ei, havermout, peper en zout. Zet het

bak 3 minuten aan beide kanten. Leg ze op

+ 15 g fine havermout

bietenmengsel koud en laat 15 minuten

afkoelen in de koelkast.

keukenpapier. Herhaal dit met de rest en laat

« Peper en zout

opstijven,

REN eta ad

Breng intussen water aan de kook in een

Snijd de sugar snaps in dunne repen.

un

kleine steelpan. Blancheer de sugar snaps

Schep 1 el tzatziki op 4 bietenlatkes. Leg er

2 minuten in het kokende water. Schep

een reepje sugar snap op, dan de zalm, dan

BEP RESET:

EM EN NEEN

weer een bietenlatke en 1 el tzatziki. Eindig

BEEN RO EEE Ci

water. Zet weg tot gebruik.

met reepjes sugarsnaps en de zalm. Serveer

+ a teen knoflook, gepureerd

Rasp de komkommer boven een zeef. Druk

met de overgebleven tzatziki en dille.

+ 4 el olijfolie

het vocht eruit. Meng de komkommer in een

+ 150.9 warmgerookte zalm, geplukt

kom met de yoghurt, dille, knoflook, peper

EE

en zout tot een tzatziki. Zet koud weg.

Bee ES

Maak 8 gelüke balletjes van het

CNE ET IE ETC LE

Cp