Lidl - Folder van 29.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 29.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
La
n
EN
#
>
air
ge
ar
F
#
A
a
En
pn
en
Mi
a
43
|
JS
£
_
|
és,
5
à
2
Terrine van gele paprika, bieten,
zachte geitenkaas en basilicum
BENODIGDHEDEN
EREIDINGSWIJZE
+ 4 gele paprikas
u
Snijd elke paprika in vieren. Verhit een scheutje olie in de koekenpan. Bak de paprika
* Olijfolie
2 minuten en voeg vervolgens de knoflook toe. Zet het vuur lager en bak nog 3 minuten.
Bestrooi met peper en zout. Laat afkoelen in de koelkast.
Rd
Snijd de bieten in plakken van 1 cm en leg ze op keukenpapier. Dep ze goed droog
+ 300 g gekookte bieten biologisch,
uitgelekt
Roer met een garde de geitenkaas, roomkaas, room, peper en zout door elkaar. Schep het
+ 400 g zachte geitenkaas
mengsel in een spuitzak en knip 3 cm van de punt af.
Bekleed de cakevorm ruim met vershoudfolie.
ERR rer
Leg een laag bieten passend op de bodem van de vorm. Spuit er een laag kaasmengsel van
ORNE)
een Va cm dikte op. Leg daar weer een laag bieten op en eindig met het kaasmengsel.
+ Peper en zout
Ga verder met de paprika, kaasmengsel en eindig met de paprika.
+ 2 taken basilicum, blaadjes geplukt
Vouw het plastic dicht en druk de inhoud stevig aan
Zet de terrine minimaal 3 uur in de koelkast.
EEN uNe
+ Spuitzak
Haal de vorm uit de koelkast, maak het plastic los aan de bovenkant en keer de vorm om op
DT PU
een snijplank. Verwijder het plastic en snijd plakken van 2 cm.
EST
5
Serveer met basilicumblaadjes en pijnboompitten.
Tip: lekker met balsamicocreme! Dit gerecht kan goed een dag van tevoren gemaakt worden.
-@