Lidl - Folder van 29.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 29.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Beenham met geroosterde wintergroenten,
saliebeignets en honing-tijmsaus
%
€
5
BENODIGDHEDEN
xx
DETENTE LC
Pa
+ 5elolifolie
AN
2
ETUIS OS
j
ERENTO
if
De
+ Peper en zout
EN
+ 1beenham met honing-tijmsaus
(ca. 500 9)
}
-
nn
DEPOT CM EE CC ed
BETE al
r
RENE
Ba
+ la flespompoen, gewassen en pitten
0
Pr
ET
BE EEE
7”
« 50 9 bloem, gezeefd
+ 12 blaadjes salie
TO CRE CES CIE CIE
a
=
Baer
an
>
NE ETC
Er
PN
Ee
2.
ER:
EREIDINGSWIJZE
be
F
5
Verwarm de oven voor op 175 graden.
oe
Bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
3
Stop de aardappelen in een pan met
=
DIEBE SAR EAT nt
KE
À
Giet vervolgens af.
N
Stop de aardappelen in een kom
à
Fi
TE aan ee
knoflookpoeder, kruiden, peper en
zout. Verspreid de aardappelen op een
CCR ENTREE
voorvenwarmde oven.
Zet de beenham in het bakje bij de
aardappelen in de oven en rooster
/ 5
30 minuten in de oven.
|
Snijd intussen de uien in gelijke parten
AR
Snijd de pastinaken over de lengte in
5
vieren. Snijd de biet in gelüke parten.
Snijd de pompoen in parten van 1 cm
|
A
dikte. Hussel alles in een kom met
ij
%
A
|
3 el olijfolie, peper en zout. Rooster
PIKE aak A Taak NSC
PRET ON
|
Haal de aardappelen uit de oven. Druk
+
ze op de plaat met de platte onderkant
van een kommetje kapot. Schep om
en plaats 15 minuten terug in de hete
PA *
oven,
Verhit een steelpan met 200 ml
zonnebloemolie tot 180 graden. Maak
is
een beslag van de bloem, 100 ml water,
peper en zout. Haal de blaadjes salie
door het beslag en frituur ze 1 minuut
use
in de hete olie, Laat uitlekken op
nn tn nes
keukenpapier.
Verhit de saus die bij de beenham
hoort,
ERNEST EEE TG
geroosterde wintergroenten,
aardappelen, saliebeignets en honing-
tijmsaus. Gameer met peterselie.
Cp