Lidl - Folder van 29.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 29.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

O)

EN

SR

ART?

Sp

tn,

an!

ke

=

A

d

N

1

R

AS

|

Ad

|

A)

A

4

4

“4 nz

\

N

©

q

ne

(#2

tk:

hd

Tompouce met witte chocolademousse en bessen

BENODIGDHEDEN

EREIDINGSWIJZE

5

Smelt de chocolade au bain-marie tot net.

Meng de poedersuiker en vanillesuiker.

+ 150g witte chocolade, grof gehakt

Bestrijk het bladerdeeg met eigeel. Bestrooi

ROTE nt

gesmolten. Zet het vuur uit en haal de kom

ES ET CTI

DETTE RECU)

MT

Bak het bladerdeeg in 12 tot 14 minuten

RUES ad

goudbruin en krokant af. Haal uit de oven en

+ 4 plakjes bladerdeeg

garde door de gesmolten chocolade.

laat afkoelen

+ 3 el poedersuiker

Klop in een andere kom de slagroom stijf

Knip 2 cm van de onderkant van de spuitzak

+ 1 zakje vanillesuiker

REN

met een mixer. Spatel voorzichtig door het

en spuit op alle gebakken bladerdeeg stukken

chocolademengsel. Schep vervolgens in een

een zigzag van witte chocolademousse. Stapel

ERR CAE

spuitzak en laat min. 2 uur opstijven in de

ze per 2 op elkaar.

DRE ee)

koelkast.

5

Versier de tompouces met de bessen en munt.

* 3 takken munt

Verwarm de oven voor op 200 graden.

tte

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

REN a ed sar

+ Mixer

Leg de plakken bevroren bladerdeeg op

maken? Gebruik de witte chocolademousse

van Delicieux!

TES

het aanrecht. Snijd allemaal, nog half

DETTES

bevroren, in 3 repen en leg naast elkaar op

de bakplaat.

©