Lidl - Folder van 29.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 29.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
O)
EN
SR
ART?
Sp
tn,
an!
ke
=
A
d
N
1
R
AS
|
Ad
|
A)
A
4
4
“4 nz
\
N
©
q
ne
(#2
tk:
hd
Tompouce met witte chocolademousse en bessen
BENODIGDHEDEN
EREIDINGSWIJZE
5
Smelt de chocolade au bain-marie tot net.
Meng de poedersuiker en vanillesuiker.
+ 150g witte chocolade, grof gehakt
Bestrijk het bladerdeeg met eigeel. Bestrooi
ROTE nt
gesmolten. Zet het vuur uit en haal de kom
ES ET CTI
DETTE RECU)
MT
Bak het bladerdeeg in 12 tot 14 minuten
RUES ad
goudbruin en krokant af. Haal uit de oven en
+ 4 plakjes bladerdeeg
garde door de gesmolten chocolade.
laat afkoelen
+ 3 el poedersuiker
Klop in een andere kom de slagroom stijf
Knip 2 cm van de onderkant van de spuitzak
+ 1 zakje vanillesuiker
REN
met een mixer. Spatel voorzichtig door het
en spuit op alle gebakken bladerdeeg stukken
chocolademengsel. Schep vervolgens in een
een zigzag van witte chocolademousse. Stapel
ERR CAE
spuitzak en laat min. 2 uur opstijven in de
ze per 2 op elkaar.
DRE ee)
koelkast.
5
Versier de tompouces met de bessen en munt.
* 3 takken munt
Verwarm de oven voor op 200 graden.
tte
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
REN a ed sar
+ Mixer
Leg de plakken bevroren bladerdeeg op
maken? Gebruik de witte chocolademousse
van Delicieux!
TES
het aanrecht. Snijd allemaal, nog half
DETTES
bevroren, in 3 repen en leg naast elkaar op
de bakplaat.
©