Lidl - Folder van 29.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 29.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GC}
ES
>
à
de
se
x
Ke
R
a
E
LAN
7
7
ge
VE
ka.
ea
jr
>53
KR
N
j)
>=
ER
C7
et
ET
ps
EN
En
ve
EN
5,
8
à
re
DH"
Pr
1
Fa
‘
er
\
id
+
u
8
a
Bo
EN
=
it
Ei
un
ar
3
Porchetta me
t pastinaak, wortels, ET
pompoenkerststerren en EINEN berrycompete
Ed
BENODIGDHEDEN
ee nT
WIJZE
‘4
+ Breng intussen de cranberries, appel,
DE
EEE RORE
kristalsuiker en vanillesuiker in een steelpan
Bekleed’1bakplaatmet bakpapier.
aan de kook. Zet het vuur laag, doe de
+ 1 porchetta, ca. 1 kg op kamertempefatüur
5
+ 2 pastinaken, geschild en over de lengte
Vet een ovenschaal in met 1 el olijfolie.
deksel op de pan en laat ca. 15 minuten
Fer
Leg de porchetta erin en rooster 30 minuten
EE ET CO
DRE TC CEE
boven het midden van de voorverwarmde
Serveer de porchetta in de ovenschaal met
oven,
de groenten en compote. Garneer met
PC
Verlaag de temperatur van de oven naar
Rt
+ flespompoen de bovenkant, geschild
170 graden. Haal het vlees uit de oven en uit
+ 100 g kruidenboter
de schaal. Leg de pastinaak en de wortels in
+ 500 g aardappel-kerststerren
de ovenschaal en verdeel de kruidenboter
Tip: maak van de overgebleven groenten een
+ Peper en zout
erover. Leg de porchetta op de groenten.
winterse stamppot!
+ 3 takjes platte peterselie
Rooster nog 35 minuten in de oven.
+ Bakpapier
Snijd intussen de flespompoen in plakken
+ Ovenschaal
van % cm en steek er kerststerren uit. Hussel
CES CES CU)
de aardappel- en pompoensterren met
2 el olijfolie, peper en zout door elkaar in
+ 300 g cranberries, diepvries
een ruime kom. Verdeel ze over de beklede
Er Nn RNL
ETES
bakplaat. Schuif onder de porchetta in de
ven en rooster nog 25 mijten mee.
DOTE ON CS
+ 1 zakje vanitiesuiker
L