Lidl - Folder van 29.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 29.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GC}

ES

>

à

de

se

x

Ke

R

a

E

LAN

7

7

ge

VE

ka.

ea

jr

>53

KR

N

j)

>=

ER

C7

et

ET

ps

EN

En

ve

EN

5,

8

à

re

DH"

Pr

1

Fa



er

\

id

+

u

8

a

Bo

EN

=

it

Ei

un

ar

3

Porchetta me

t pastinaak, wortels, ET

pompoenkerststerren en EINEN berrycompete

Ed

BENODIGDHEDEN

ee nT

WIJZE

‘4

+ Breng intussen de cranberries, appel,

DE

EEE RORE

kristalsuiker en vanillesuiker in een steelpan

Bekleed’1bakplaatmet bakpapier.

aan de kook. Zet het vuur laag, doe de

+ 1 porchetta, ca. 1 kg op kamertempefatüur

5

+ 2 pastinaken, geschild en over de lengte

Vet een ovenschaal in met 1 el olijfolie.

deksel op de pan en laat ca. 15 minuten

Fer

Leg de porchetta erin en rooster 30 minuten

EE ET CO

DRE TC CEE

boven het midden van de voorverwarmde

Serveer de porchetta in de ovenschaal met

oven,

de groenten en compote. Garneer met

PC

Verlaag de temperatur van de oven naar

Rt

+ flespompoen de bovenkant, geschild

170 graden. Haal het vlees uit de oven en uit

+ 100 g kruidenboter

de schaal. Leg de pastinaak en de wortels in

+ 500 g aardappel-kerststerren

de ovenschaal en verdeel de kruidenboter

Tip: maak van de overgebleven groenten een

+ Peper en zout

erover. Leg de porchetta op de groenten.

winterse stamppot!

+ 3 takjes platte peterselie

Rooster nog 35 minuten in de oven.

+ Bakpapier

Snijd intussen de flespompoen in plakken

+ Ovenschaal

van % cm en steek er kerststerren uit. Hussel

CES CES CU)

de aardappel- en pompoensterren met

2 el olijfolie, peper en zout door elkaar in

+ 300 g cranberries, diepvries

een ruime kom. Verdeel ze over de beklede

Er Nn RNL

ETES

bakplaat. Schuif onder de porchetta in de

ven en rooster nog 25 mijten mee.

DOTE ON CS

+ 1 zakje vanitiesuiker

L