Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 2

Hier is pagina 2 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ontagr
Avonpeten
DAG /
Havermoutpap met gedroogde abrikoos
Gezonde chili con carne
e 4 gedroogde abrikozen @ 300 ml halfvolle melk
(pak 1 liter, De Zaanse Hoeve) e 50 g grove havermoutvlokken
© 1 sinaasappel ® 2 el ongebrande amandelen
kr ap
4
7
1 Doe de havermout en melk in een steelpan en breng aan de
Lo
kook. Laat al roerend op laag vuur 10 min. inkoken tot pap.
ak
À
LA
ni.
2 Snijd ondertussen de gedroogde abrikozen in reepjes.
Ef
UE
Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de
274
CL
sinaasappel en snijd de sinaasappelpartjes tussen de vliesjes uit.
VE
Hak de amandelen grof.
Lt
KA
3 Verdeel de havermoutpap, sinaasappel, abrikozen en amande-
len over de borden. Serveer direct.
ge
/
à
LL
Ge
TIP
Abrikozen en amandelen over? Neem deze mee als tussendoortje!
® 150 gzilvervliesrijst ® 1 el milde (olijflolie e 300 gmager
rundergehakte 4 el Mexicaanse bonenkruiden ® 2 uien ® 1 rode
paprika ® 2 potten kidneybonen (pot à 400 g) e 2 blikken biologische
tomatenblokjes (blikà 400 g) @ 200 g zuivelspread (White Lady)
a
Ar
1 Kook derijst volgens de aanwij-
3 Klop de zuivelspread los met wat
€
zingen op de verpakking. Verhit
zwarte peper. Verdeel de rijst over
=
de olie in de hapjespan en bak het
2 diepe borden. Verdeel de helft
2
a
a
gehakt met de Mexicaanse bonen-
van de chili con carne en helftvan
kruiden en peper in 5 min. rul. Snip-
de zuivelspread erover. Bewaar
v
per ondertussen de uien. Verwijder
derest van de chili con carne en
de steelaanzet en zaadlijsten van
zuivelspread voor de lunch op dag 2.
de paprika en snijd het vruchtvlees
Of vries de rest in (zonder de zuivel-
jk
in Kleine stukjes. Voeg de ui en
spread). Laat dan wel eerst afkoelen.
D
Ta
paprikatoe en bak nog
N“
5 min. op middelhoog vuur.
VEGATIP
2 Doe ondertussen de bonen in
Vervang het rundergehakt door
een vergiet, spoel af onder koud
mais uit blik. Voeg als topping
stromend water en laat uitlekken.
plakjes avocado toe.
St
ie
Voeg de bonen en tomatenblokjes
doner
toe aan het gehakt. Breng aan de
TIP
Omeletwraps
kooken laat 5 min. zachtjes koken.
Lekker met verse koriander
Breng op smaak met peper.
en limoen.
© % citroen (schoongeboend) ® 40 gveldsla ® 100 g cottagecheese (bakje 200 gl
@ 50 g gerookte zalm ® 3 witte scharreleieren ® 2 el halfvolle melk (pak 1 liter,
De Zaanse Hoeve) e 2 tl Euroma Scandinavische kruiden voor zalm e 2 tl (arachidelolie
1 Rasp de gele schil van de halve
leg op een bord. Bak zo ook de
citroen. Snijd de veldsla grof.
andere omelet met de rest van
%
Doe de cottagecheese met het
de olie. Verdeel het cottage-
citroenrasp en de helft van de
cheesemengsel over de
veldsla in een hoge beker en
omeletten. Laat 5 cm van de rand
pureer met een staafmixer. Snijd
vrij. Verdeel de zalm en de rest
de gerookte zalm in reepjes.
van de veldsla erover. Rol de
Klop de eieren los met de melk en
omeletwraps op en halveer ze.
4
zalmkruiden.
=
2 Verhit de helft van de olie inde
TIP
koekenpan en bak de helft van het
Gebruik de rest van de citroen om
eimengsel op middelhoog vuur
je water mee op smaakte brengen.
2 min. tot het ei stolt. Keer om.
Bak de andere kant een % min.
TIP
Neem de omelet uit de pan en
Lekker met een salade.
ie
&