Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ontagr

Avonpeten

DAG /

Havermoutpap met gedroogde abrikoos

Gezonde chili con carne

e 4 gedroogde abrikozen @ 300 ml halfvolle melk

(pak 1 liter, De Zaanse Hoeve) e 50 g grove havermoutvlokken

© 1 sinaasappel ® 2 el ongebrande amandelen

kr ap

4

7

1 Doe de havermout en melk in een steelpan en breng aan de

Lo

kook. Laat al roerend op laag vuur 10 min. inkoken tot pap.

ak

À

LA

ni.

2 Snijd ondertussen de gedroogde abrikozen in reepjes.

Ef

UE

Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de

274

CL

sinaasappel en snijd de sinaasappelpartjes tussen de vliesjes uit.

VE

Hak de amandelen grof.

Lt

KA

3 Verdeel de havermoutpap, sinaasappel, abrikozen en amande-

len over de borden. Serveer direct.

ge

/

à

LL

Ge

TIP

Abrikozen en amandelen over? Neem deze mee als tussendoortje!

® 150 gzilvervliesrijst ® 1 el milde (olijflolie e 300 gmager

rundergehakte 4 el Mexicaanse bonenkruiden ® 2 uien ® 1 rode

paprika ® 2 potten kidneybonen (pot à 400 g) e 2 blikken biologische

tomatenblokjes (blikà 400 g) @ 200 g zuivelspread (White Lady)

a

Ar

1 Kook derijst volgens de aanwij-

3 Klop de zuivelspread los met wat



zingen op de verpakking. Verhit

zwarte peper. Verdeel de rijst over

=

de olie in de hapjespan en bak het

2 diepe borden. Verdeel de helft

2

a

a

gehakt met de Mexicaanse bonen-

van de chili con carne en helftvan

kruiden en peper in 5 min. rul. Snip-

de zuivelspread erover. Bewaar

v

per ondertussen de uien. Verwijder

derest van de chili con carne en

de steelaanzet en zaadlijsten van

zuivelspread voor de lunch op dag 2.

de paprika en snijd het vruchtvlees

Of vries de rest in (zonder de zuivel-

jk

in Kleine stukjes. Voeg de ui en

spread). Laat dan wel eerst afkoelen.

D

Ta

paprikatoe en bak nog

N“

5 min. op middelhoog vuur.

VEGATIP

2 Doe ondertussen de bonen in

Vervang het rundergehakt door

een vergiet, spoel af onder koud

mais uit blik. Voeg als topping

stromend water en laat uitlekken.

plakjes avocado toe.

St

ie

Voeg de bonen en tomatenblokjes

doner

toe aan het gehakt. Breng aan de

TIP

Omeletwraps

kooken laat 5 min. zachtjes koken.

Lekker met verse koriander

Breng op smaak met peper.

en limoen.

© % citroen (schoongeboend) ® 40 gveldsla ® 100 g cottagecheese (bakje 200 gl

@ 50 g gerookte zalm ® 3 witte scharreleieren ® 2 el halfvolle melk (pak 1 liter,

De Zaanse Hoeve) e 2 tl Euroma Scandinavische kruiden voor zalm e 2 tl (arachidelolie

1 Rasp de gele schil van de halve

leg op een bord. Bak zo ook de

citroen. Snijd de veldsla grof.

andere omelet met de rest van

%

Doe de cottagecheese met het

de olie. Verdeel het cottage-

citroenrasp en de helft van de

cheesemengsel over de

veldsla in een hoge beker en

omeletten. Laat 5 cm van de rand

pureer met een staafmixer. Snijd

vrij. Verdeel de zalm en de rest

de gerookte zalm in reepjes.

van de veldsla erover. Rol de

Klop de eieren los met de melk en

omeletwraps op en halveer ze.

4

zalmkruiden.

=

2 Verhit de helft van de olie inde

TIP

koekenpan en bak de helft van het

Gebruik de rest van de citroen om

eimengsel op middelhoog vuur

je water mee op smaakte brengen.

2 min. tot het ei stolt. Keer om.

Bak de andere kant een % min.

TIP

Neem de omelet uit de pan en

Lekker met een salade.

ie

&