Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 6

Hier is pagina 6 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Cm
pel
| €
Dao
Sn
oe
Avonberen
Ma.
Pittige groenteroerbak met noedels
hs
Al
G)
is
3
tg
%
N
EN
R
|
PR
=
AE
"a
AS
\
Le
Te
Ai
(a
id
be
Ontegr
4
Eet de snelle pangranola met yoghurt
Fo
ei”
& sinaasappelpartjes van dag 3
Ns
5
Abs
v,
%
N
4
RAA
ze
FE
A)
Pe
Se
L
À
4
7
I
É
>
2
En
&
7
kn
@ 300 g winterpeen e 400 g pastinaak e 5 cm verse gember
De
® 2tenen knoflook ® 1 rode peper e 1 sjalot © 1 el Euroma
Original spices by Jonnie Boer soto (potje 65 g) © 2 el arachide-
olie ® 2 witte scharreleieren e 200 g volkorennoedels (Go-Tan)
@ 150 g spinazie
1 Schil de winterpeen en snijd in blokjes van 1 cm. Schil
de pastinaak, halveer in de lengte en snijd in halve plakjes.
2 Schaaf de schil van de gember (dit gaat gemakkelijk met een
D
theelepeltje) en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn. Snipper het
sjalotje. Verwijder de steelaanzet van de rode peper en snijd
Innen
in ringen.
Volkorentosti met biet & geitenkaas
3 Doe de gember, knoflook, sjalot, rode peper, olie en sotokruiden
in hethakmolentje van de staafmixer en mixtot een currypasta.
4 Kook ondertussen de eieren 6 min. Laat schrikken, pel
e 4 sneetjes vloerbrood volkoren e 100 g zachte geitenkaas
en halveer ze. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op
e 100 g biet julienne e 1 el balsamicoazijn* ® 15 g ongebran-
de verpakking.
de walnoten
5 Verhit ondertussen een wok of grote hapjespan zonder boter of
olie en fruit de currypasta 2 min. op hoog vuur. Voeg de peen en
1 Verkruimel de geitenkaas en verdeel over de helft van de
pastinaak toe en roerbak 5 min. op middelhoog vuur mee. Voeg
sneetjes brood. Meng de bietjes met de balsamico en verdeel
de spinazie (in delen) toe en laat slinken. Voeg 200 ml water toe
over de geitenkaas. Hak de walnoten grof en verdeel erover.
en roer goed door.
2 Dek af met de rest van de sneetjes brood en druk aan. Bak
6 Verdeel de helft van de noedels over 2 borden, verdeel de helft
de tosti's in het tosti-ijzer. Snijd schuin doormidden en
van de groentecurry erover. Leg de eitjes erop.
serveer direct.
*Dit is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je
TIP
eten volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun
Verdeel de rest van de noedels en curry voor de lunch van
je per dag 3 tot 5 keer iets kleins (de ‘dagkeuze’) buiten de
dag 5 over 2 hittebestendige potten of bakjes. Sluit af en
Schijf kiezen.
zet koel weg.