Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Cm

pel

| €

Dao

Sn

oe

Avonberen

Ma.

Pittige groenteroerbak met noedels

hs

Al

G)

is

3

tg

%

N

EN

R

|

PR

=

AE

"a

AS

\

Le

Te

Ai

(a

id

be

Ontegr

4

Eet de snelle pangranola met yoghurt

Fo

ei”

& sinaasappelpartjes van dag 3

Ns

5

Abs

v,

%

N

4

RAA

ze

FE

A)

Pe

Se

L

À

4

7

I

É

>

2

En

&

7

kn

@ 300 g winterpeen e 400 g pastinaak e 5 cm verse gember

De

® 2tenen knoflook ® 1 rode peper e 1 sjalot © 1 el Euroma

Original spices by Jonnie Boer soto (potje 65 g) © 2 el arachide-

olie ® 2 witte scharreleieren e 200 g volkorennoedels (Go-Tan)

@ 150 g spinazie

1 Schil de winterpeen en snijd in blokjes van 1 cm. Schil

de pastinaak, halveer in de lengte en snijd in halve plakjes.

2 Schaaf de schil van de gember (dit gaat gemakkelijk met een

D

theelepeltje) en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn. Snipper het

sjalotje. Verwijder de steelaanzet van de rode peper en snijd

Innen

in ringen.

Volkorentosti met biet & geitenkaas

3 Doe de gember, knoflook, sjalot, rode peper, olie en sotokruiden

in hethakmolentje van de staafmixer en mixtot een currypasta.

4 Kook ondertussen de eieren 6 min. Laat schrikken, pel

e 4 sneetjes vloerbrood volkoren e 100 g zachte geitenkaas

en halveer ze. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op

e 100 g biet julienne e 1 el balsamicoazijn* ® 15 g ongebran-

de verpakking.

de walnoten

5 Verhit ondertussen een wok of grote hapjespan zonder boter of

olie en fruit de currypasta 2 min. op hoog vuur. Voeg de peen en

1 Verkruimel de geitenkaas en verdeel over de helft van de

pastinaak toe en roerbak 5 min. op middelhoog vuur mee. Voeg

sneetjes brood. Meng de bietjes met de balsamico en verdeel

de spinazie (in delen) toe en laat slinken. Voeg 200 ml water toe

over de geitenkaas. Hak de walnoten grof en verdeel erover.

en roer goed door.

2 Dek af met de rest van de sneetjes brood en druk aan. Bak

6 Verdeel de helft van de noedels over 2 borden, verdeel de helft

de tosti's in het tosti-ijzer. Snijd schuin doormidden en

van de groentecurry erover. Leg de eitjes erop.

serveer direct.

*Dit is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je

TIP

eten volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun

Verdeel de rest van de noedels en curry voor de lunch van

je per dag 3 tot 5 keer iets kleins (de ‘dagkeuze’) buiten de

dag 5 over 2 hittebestendige potten of bakjes. Sluit af en

Schijf kiezen.

zet koel weg.